Tervetuloa Foreverin Aloe Vera kauppaani!

Nimeni on Tomi Sippo ja olen Forever Living Productsin itsenäinen jälleenmyyjä. Täältä sivuiltani pääset käsiksi laadukkaisiin tuotteisiin 90 päivän tyytyväisyystakuulla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. Luomalla oman tunnuksen itsellesi ja kirjautumalla sisään, näet tuotteiden hinnat sekä toimitustavat. Tunnuksien luominen ei edellytä tilaamista.

Tunnetuin ja myydyin tuotteemme on Aloe Vera Gel – Aloe Vera-juoma, jota on sekä maustamattomana että raikkaampina omena-karpalona että persikan makuisena. Valikoimasta löytyy monia muita ravintolisiä sekä ihonhoitoa kaikille ihotyypeille! Tuotteet perustuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe Veraan ja perusajatus on yksinkertainen: osoita kehollesi huolenpitoa, sisäpuolelle ja ulkopuolelle, kehosi kiittää myöhemmin! Ja hei mikä parasta, tuotteet sopivat ihan koko perheelle, vauvasta vaariin. :)

Tuotteisiin tutustuminen

Ota minuun yhteyttä ja pyydä tuote-esittely vaikkapa kasvo-, käsi- tai jalkahemmotelun parissa. Onnistuu myös perinteisellä tuote-esittelyllä. Lahjaksi saat vähintään 30€ arvoisen lahjakortin kauppaani.

Saat myös testikassin kotiisi toimitettuna, jos haluat rauhassa tutustua itsekseen tai voin tulla myös paikan päälle kertomaan sinua kiinnostavista tuotteista.

Liiketoiminta

Täällä voit myös lukea mahdollisuudesta aloittaa oma liiketoimintasi kasvavalla ja trendikkäällä terveyden- ja hyvinvoinninalalla. Jälleenmyyjät eivät tee sopimuksia keskenään, jokainen tekee sen Foreverin kanssa ja tästä pidän itse erittäin paljon. Jokainen on oman itsensä pomo ja saa itse valita työmääränsä ja tulot.

Katso kohdat Minusta ja Työskentele kanssani.

Kuukauden tarjous: ARGI+:n ostajalle Heat Lotion kaupanpäälle. Rentouttaa lihakset sekä jalanpohjat jos päivän mittaan tulee reippaasti askelia talsittua.

Suosituimmat tuotteeni

Aloe Vera Gel 31€

Argi+ 67€

Nourishing Serum 47€

Lips 5€

Propolis 26€

Gelly 20€

Heat Lotion 20€

Infinite-tuotteet

Uusi Targeted-sarja

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.