Tervetuloa Foreverin Aloe Vera kauppaani!

Nimeni on Tomi Sippo ja olen Forever Living Productsin itsenäinen jälleenmyyjä. Täältä sivuiltani pääset käsiksi laadukkaisiin tuotteisiin 90 päivän tyytyväisyystakuulla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. Luomalla oman tunnuksen itsellesi ja kirjautumalla sisään, näet tuotteiden hinnat sekä toimitustavat. Tunnuksien luominen ei edellytä tilaamista.

Tunnetuin ja myydyin tuotteemme on Aloe Vera Gel – Aloe Vera-juoma, jota on sekä maustamattomana että raikkaampina omena-karpalona että persikan makuisena. Valikoimasta löytyy monia muita ravintolisiä sekä ihonhoitoa kaikille ihotyypeille! Tuotteet perustuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe Veraan ja perusajatus on yksinkertainen: osoita kehollesi huolenpitoa, sisäpuolelle ja ulkopuolelle, kehosi kiittää myöhemmin! Ja hei mikä parasta, tuotteet sopivat ihan koko perheelle, vauvasta vaariin. :)

Tuotteisiin tutustuminen

Ota minuun yhteyttä ja pyydä tuote-esittely vaikkapa kasvo-, käsi- tai jalkahemmotelun parissa. Onnistuu myös perinteisellä tuote-esittelyllä. Lahjaksi saat vähintään 30€ arvoisen lahjakortin kauppaani.

Saat myös testikassin kotiisi toimitettuna, jos haluat rauhassa tutustua itsekseen tai voin tulla myös paikan päälle kertomaan sinua kiinnostavista tuotteista.

Liiketoiminta

Täällä voit myös lukea mahdollisuudesta aloittaa oma liiketoimintasi kasvavalla ja trendikkäällä terveyden- ja hyvinvoinninalalla. Jälleenmyyjät eivät tee sopimuksia keskenään, jokainen tekee sen Foreverin kanssa ja tästä pidän itse erittäin paljon. Jokainen on oman itsensä pomo ja saa itse valita työmääränsä ja tulot.

Katso kohdat Minusta ja Työskentele kanssani.

Kuukauden tarjoukset

26.-31.8 tehdyistä ja maksetuista tilauksista lahjoitan 15% paikallisen Raision Loimujunnujen toiminnan tukemiseen. Lisäksi lahjoitan 10€ jokaisesta ostetusta MPD-pullosta. Tehdään yhdessä hyvää!

Kolmen Aloe Vera juoman ostajalle neljäs kaupanpäälle! (Arvo 32€)

Kokeile C9- ja FIT15-paketteja

Kahden paketin ostajalle Argi+ kaupanpäälle! (Arvo 69€)

Yhden paketin ostajalle Heat Lotion kaupanpäälle! (Arvo 20€)

Suosituimmat tuotteeni

Aloe Vera Gel 32€

Argi+ 69€

MPD 2X Ultra - yleispuhdistusaine 33€

Lips 5€

Propolis 27€

Gelly 20€

Heat Lotion 20€

Infinite-tuotteet

Uusi Targeted-sarja

Sekaihon Sonya daily scincare

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.