PALJASTAMME SALAISUUDEN,

JOKA KAIKKIEN PITÄISI TUNTEA

Salaisuus? Hämmästyttävää on, että monet eivät vielä tiedä että Aloe vera -kasvin geelistä on valmistettu ihonhoitotuotteiden lisäksi juomaa jo vuodesta 1978 alkaen.

Aloe-suvun kasveista puhutaan Raamatussa useassa kohdassa, joten suomen kielessä Aloe on esiintynyt jo Agricolan ajoista alkaen. Psalmien kirjassa Aloe mainitaan tuoksuvana ylellisyystuotteena.

Maailmassa on noin 400 aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut yhtä lajeista aikojen alusta lähtien: Aloe Barbadensis Miller. Meidän Aloe veramme.

Aloe vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on hidasjuoksuista geeliä, joka juuri veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Geeli voidaan juoda joko ravintolisänä tai sekoittaa muiden ainesosien kanssa erilaisiksi ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiksi.

Patentoitua, turvallista

Foreverin Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, ja käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi varmistaaksemme turvallisen ja korkealaatuisen tuotteen. Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.

Varmasti laadukasta

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi panostamme tuotteiden perustaan ja viljelemme Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman.

Forever omistaa käyttämänsä viljelmät itse, jotta se voisi valvoa koko tuotantoprosessia aina viljelystä valmiiseen tuotteeseen asti. Foreverin Aloe vera viljellään vuoroviljelyperiaatteella maan köyhtymisen estämiseksi. Jokainen taimi alkaa kasvaa kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi.

Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin Aloe vera viljellään aina yrityksen omilla viljelmillä Teksasissa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Näin Forever voi valvoa koko prosessia aina viljelystä ja jalostuksesta jakeluun asti ja varmistaa sen laadun.

Foreverin juomille on myönnetty International Science Seal of Approval -laatuleima, mikä on yksi osoitus näiden myyntisuosikkien korkeasta laadusta.

Taatusti toimivaa: Ainutlaatuinen 90 päivän tyytyväisyystakuu

Osoituksena tuotteidemme korkeasta laadusta ja toimivuudesta tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen 90 päivän tyytyväisyystakuun.

Kuvittele, voit kokeilla tuotteitamme riskittömästi: jos et ole tyytyväinen, maksamme rahasi takaisin!

Takuu koskee niin ravintolisiä kuin ihonhoitotuotteitakin. Ostokuitti ja tuotepakkaus – vaikka tyhjänä – palautetaan meille. Selityksiä ei tarvita.

SIIRRY SHOPPIIN, KIRJAUDU, TUTUSTU JA TILAA TUOTTEITA

Mahdollisuus Sinulle

Hankkimalla oman jälleenmyyjätunnuksen voit säästää rahaa tilatessasi tuotteita itsellesi.Voit myös aloittaa menestyvän liiketoiminnan heti tai myöhemmin. Me toimimme henkilökohtaisena ohjaajanasi ja autamme eteenpäin.

TOIMI HETI, ET MENETÄ MITÄÄN!

Lue lisää: http://unelmaonnesta.flp.com

IN ENGLISH: http://liveyourdream.flp.com

 

Independent Forever Business Owner

Veijo Tervonen & Marja Kiviniemi-Tervonen

p. 044 370 2250, 050 345 4313

e-mail: aloegreenfinland@gmail.com

Facebook: Aloe Green

Instagram: veijo_tervonen

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.