Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Forever Living Products

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Tuotteet pohjautuvat Aloe veraan joka tulee yrityksen omilta viljelmiltä. 
Omistamalla koko prosessin, kasvista tuotteeseen asti, Forever voi valvoa ja taata korkeimman laadun.
 
Aktiivinen elämä ja itsestään huolehtiminen ovat ajankohtaisia aiheita ja yhä useammat ihmiset kiinnostuvat luonnollisista vaihtoehdoista, jotka antavat heille sekä laatua että tuloksia. Forever on nykyään Skandinavian suurin Aloe veraan perustuvien ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys.  
 

Laatu ja ympäristö

Koska Aloe vera on mehikasvi, se imee itseensä ravintoa maaperästä, jossa se kasvaa. Sen vuoksi Forever aloittaa perusteista, viljelemällä Aloe veran hedelmällisessä maaperässä, joka antaa hyvää kasvuvoimaa. Lampaat ja vuohet saavat vastata luonnollisesta rikkaruohojen kitkennästä laiduntaessaan, ja ne antavat sataprosenttisesti luonnollista lannoitetta takaisin viljelmille. Hyväksi eläimille ja Aloe veralle, eikä vähiten ympäristölle. 
 
Foreverin tuotteiden korkea laatu vahvistetaan ympäri maailmaa saaduilla laatumerkinnöillä, jotka yritykselle on annettu. Forever oli ensimmäinen saadessaan International Aloe Science Councilin Seal of Approval -merkinnän. Monet tuotteista ovat hyväksyttyjä Kosher Ratingin ja Islamic Sealin mukaisesti ja useimmat ravintolisistä ovat Halal-sertifioituja. Skandinaavisella toimistolla on myös ympäristödiplomi.  
 
Sosiaalinen vastuu on myös tärkeää Foreverille. Sen vuoksi huolehdimme, että kaikilla työntekijöillä on hyvä ja turvallinen työympäristö. Forever tekee yhteistyötä aktiivisesti myös eri avustusjärjestöjen ja humanitääristen projektien parissa.
 

Takaisin alkuun

Täältä löydät Foreverin

Foreverin skandinaavinen toimisto sijaitsee Villa Korndalissa, Mölndalissa, hieman Göteborgista etelään. Se on komea rakennus, joka rakennutettiin vuonna 1870 liikemies David Otto Franckelle. Rakennus siirtyi Wallenbergien perheen omistukseen, jonka jälkeen siitä tuli asunto Papyrus-yrityksen johtajien käyttöön.
 
Tavallisesti villaamme kutsutaan "Linnaksi" – nimi, jota se hyvin vastaa, eikä vähiten kauniin edustusosansa ansiosta, josta löytyy komeita huonekaluja, upeita kristallikruunuja ja mestarillisia seinämaalauksia. Puutarhamestarit pitävät huolta kauniista puistosta ja täällä yritys järjestää suositun kesäjuhlansa jälleenmyyjille joka vuosi.
 

Takaisin alkuun

Yrityksestä

Katso video, joka toivottaa uudet jälleenmyyjät tervetulleiksi yritykseen. 


Takaisin alkuun

Työskentele Foreverin kanssa

Forever työskentelee Team marketingin mukaisesti – konsepti, joka antaa kaikille samat mahdollisuudet aloittaa ja vetää kannattavaa liiketoimintaa ilman taloudellisia riskejä, joita yrittäjyys tavallisesti pitää sisällään. Jälleenmyyjät ovat itsenäisiä ja työskentelevät itselleen, mutta Foreverin kautta. Se tarkoittaa, että he saavat tukea vahvasta tavaramerkistä ja vakiintuneesta yrityksestä ja samalla he päättävät omasta liiketoiminnastaan, tavoitteistaan ja menestyksestään. 
 
Jälleenmyyjät saavat tukea ja koulutusta sekä ohjaajiltaan että Foreveriltä. Jos he päättävät ainoastaan tuotteiden myymisen sijasta myös esitellä yritystä uusille jälleenmyyjille ja valmentaa uusia menestykseen, he saavat myös korvauksen siitä työstä yritykseltä.
 
Oman liiketoiminnan edut ovat monet. Mahdollisuus päättää itse omasta työstään ja tuloistaan ovat kaksi niistä. Tulokset ja tulot heijastuvat suoraan jälleenmyyjän tekemästä työstä: saa siis itse valita, mitä liiketoiminnallaan haluaa saavuttaa. Monet aloittavat pienessä skaalassa tienatakseen hieman lisää ja voivat sittemmin siirtyä itsensä elättämiseen omalla liiketoiminnallaan – kaikki riippuu omista tavoitteista. 
 
Suoramyynti on aina henkilökohtaista eikä sitä tapahdu koskaan kaupassa. Sen sijaan asiakas ja jälleenmyyjä tapaavat kotiympäristössä, työpaikalla tai muissa yhteyksissä. Henkilökohtainen palvelu on avaintekijä, ja se yhdessä Foreverin tuotteiden korkean laadun kanssa, tekee tyytyväisen ja uskollisen asiakaskunnan rakentamisesta yksinkertaista.
 

Takaisin alkuun