Luo tili Salasana unohtunut?

Haluaisitko voida paremmin?

 

Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi, se on ensimmäinen askel matkalla kohti hyvinvointia.
Sivuiltani löydät parhaimmat tuotteemme tätä varten kategorioissa WELLNESS, FITNESS ja BEAUTY.

Ostaessasi Foreverin Aloe Vera-tuotteita, saat ainutlaatuisen 90vrk:n Asiakkaan Tyytyväisyystakuun.

Saat tuotteet kotiisi kaikkialla Suomessa. Voit tehdä tilauksen puhelimitse, sähköpostilla, Facebookissa tai Nettikaupassani.

 

Miltä tulevaisuutesi näyttää?


Foreverin jälleenmyyjänä toimiminen on sekä hauskaa että haastavaa. Oikealla asenteella ja määrätietoisella työskentelyllä siitä voi muodostua vähitellen taloudellisesti erittäin kannattavaa. Huomaat myös, että Foreverin ja sen tuotteiden parissa työskentely tuo mukanaan uuden elämäntavan..

Tutustu joidenkin jälleenmyyjien tarinoihin

tästä

Kerron mielelläni lisää siitä miten voit parantaa hyvinvointiasi ja taloudellista tulevaisuuttasi :)


Saila Matilainen
050 5321904

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Foreverin Aloe verasta

Korkealaatuiset raaka-aineet antavat korkealaatuisia tuotteita. Julio kertoo Foreverin Aloe verasta ja viljelmistä.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Wellness – the movie

Täällä vierailemme Tervelän perheen luona – äiti, isä, 2 lasta ja hamsteri Bella. He elävät keskellä omakotitaloidylliä ja heillä on yksinkertaisesti kaikki asiat äärettömän hyvin. He säteilevät vaikutelmaa siitä, että he ovat aivan oikeassa paikassa oikealla hetkellä, he näyttävät onnellisilta ja uskomattoman hyvinvoivilta. Mistäköhän se voisi johtua?

Fitness – the movie

Täällä tapaamme menestyneen pariskunnan, joka voi elää elämäänsä juuri haluamallaan tavalla. Molemmat ovat äärettömän kiinnostuneita fitnessistä, eikä ainoastaan liikunnasta: he haluavat myös syödä oikein ja heille on tärkeää huolehtia itsestään. Onneksi heillä on saatavillaan niin hyviä tuotteita…

Beauty – the movie

Boy meets girl – vai? Täällä seuraamme kahta parikymppistä heidän arjessaan. Ehkä he ovat kavereita, ehkä jotakin enemmän – jätämme sen katsojien tulkittavaksi. Selvää kuitenkin on se, että he valitsevat päivittäiset tuotteensa huolellisesti.