Sonya™ daily skincare system

Geelipohjaista ihonhoitoa, joka tuottaa tuloksia Sonya™ daily skincare system on kehitetty erityisesti sekaiholle, jonka tarpeet saattavat vaihdella.
Read more

Forever Aloe Berry Nectar™

Aloe vera -juoma, joka sisältää C-vitamiinia ja maistuu karpalolle ja omenalle Herkullinen versio myyntisuosikistamme Aloe vera -juomasta.
Read more

Aloe Barbarensis Miller, laita nimi muistiin. Meidän aloe veramme.

Aloe vera on ehkäpä maailman hyödyllisin kasvi jota on käytetty vuosituhansia niin sisäisesti kuin ulkoisesti.
Ihmiset etsivät entistä enemmän luonnonmukaisia keinoja hyvinvointinsa edistämiseksi. Aloe veran, terveellisen ruoan ja liikunnan yhdistelmä voi olla yksi tapa tasapainottaa jokapäiväistä elämää ja tuoda siihen harmoniaa.
 
 
Korkealaatuisilla tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu!
 
Täältä nettikaupastani voit yksinkertaisesti ostaa Forever-tuotteesi silloin kun sinulle sopii. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” sivun vasemmassa yläkulmassa. Kirjaudu sisään sisäänkirjautumistiedoillasi, tai valitse ”Luo tili”, jos et ole ostanut tuotteita aiemmin.
Sisään kirjautuminen ei velvoita Sinua mihinkään mutta näet tuotteiden hinnat kaupassani.
Tuotteita voit hankkia myös laittamalla minulle sähköpostia tai vaikka tekstiviestin.
 
Terveisin Teija,
teija.vieristo@hotmail.com
Puh: 040-762 7520
 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.