Matkani Foreverin maailmaan

2018-04-07
My Forever Journey

Tässä hieman lähtökohtia ja ajatuksia, miten oma matkani Foreverin parissa on alkanut ja mitä ennakkoluuloja itsellä oli alussa.

dreams_come_true_by_ebiisan-d4lwws3_large.jpg

En olisi pari vuotta takaperin vielä uskonut, miten mahtavan yrityksen matkaan olen lähtenyt. Ensimmäisen kerran kun kuulimme puolisoni kanssa yrityksestä niin pidin tätä rehellisesti sanottuna humpuukina, ei tällainen voi olla mahdollista. Kuka muu muka pystyy tienaamaan kuin ne ekana aloittaneet saatikaan sana PYRAMIDIHUIJAUS. Puoliso lähti etunenässä tutustumaan Foreverin maailmaan kun se oli helppoa ilman mitään sitoutumispakkoa, jäsen- tai kuukausimaksuja. Asioihin kun hieman tutustuu ja perehtyy niin ne ennakkoluulot on helppo hävittää siinä kohdin ja todeta se todellinen potentiaali ja mahdollisuus. 

Itse lähdin tukemaan hänen aloitustaan käymällä myös infoissa ja koulutuksissa, joista asia lähti sitten myös itsellekin valkenemaan ja noin puoli vuotta vierestä seurailtuani aiheutin pienen hämmästyksen toisen kasvoille pyytämällä tunnuksia myös itselleni :D Siitä alkoi sitten virallisesti meidän yhteinen matka Foreverin parissa eikä ole päivääkään kaduttanut :) Reissataan yhdessä koulutuksissa ja eri näköisissä tapahtumissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin :) Tulevana kesänä lähdetään ensimmäistä kertaa Göteborgiin viikonlopun koulutukseen ihan firman piikkiin, palkintona alkuvuonna tehdystä työstä :) Se mikä tästä tekee myös aivan mahtavaa niin se mahdollisuus tutustua koko ajan uusiin, positiivisiin ihmisiin ja kerätä niitä itsensä ympärille :)

Olen päässyt tutustumaan aivan huipputuotteisiin, joissa laatu tulee ensisijaisena eikä niinkään halvat raaka-aineet. Koulutukset ovat monipuolisia; Huippupuhujia ympäri maailmaa eri aloilta. Tässä oikeasti pääsee kehittämään itseään niin paljon kuin itseään kiinnostaa. Puoli vuotta kun olin omaa matkaani tehnyt niin olin kasvanut ja kehittynyt jo koulutuksien ja heittäytymisten kautta enemmän kuin aikaisemman 10 vuoden urani aikana sähköhommia tehden.

Aloittaessani sanoin puolisolle, etten koskaan ikimaailmassa tule mitään kotikutsuja pitämään koska eivät miehet sellaisia pidä. Siinä kun olin oman aikani tutustunut tuotteisiin ja löytänyt sitä kautta varmuutta suositteluun (miten voit oikeasti suositella jollet tunne tuotteita eikä ole omakohtaista kokemusta niistä) niin lähdin hieman kokeilemaan kutsuja. Rakastuin niihin oitis ja ne on yksi suurimmista intohimoistani tällä hetkellä :)

Se, mikä tästä tekee myös mahtavaa, on että työskentelymahdollisuuksia on hyvin laajasti ja jokainen voi valita oman tapansa työskennellä. Ei ole mitään muottia, johon on pakko muovautua vaan töitä pystyy tekemään omia vahvuuksia hyödyntäen juuri niin kuin haluaa ja minkä verrankin myös. Eli ei ole mitään pakkoja, joita tehdä joka kuukausi vaan jokainen saa itse valita työaikansa ja työmääränsä. Palkkakin muodostuu sen mukaisesti eli itse saa vaikuttaa kuukausiansioihin.

Jätettäköön tämä tässä kohdin tähän, lisää tulee varmasti jatkossa ja kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti :) Mahtavaa päivää just sulle :)

Distributor
Name
Mav open MAV