Look better. Feel better. Forever.

Haluatko voida paremmin?

Ravinto, liikunta ja lepo ovat oman hyvinvointimme kannalta tärkeitä työkaluja. Mutta joskus tarvitaan tukea ja lisäkeinoja hyvän olon saavuttamiseksi. 

Epäonnistuiko painonpudotus? 

Oikotietä onneen ei ole, töitä se vaatii ja hyviä työkaluja sekä systemaattista tukea miten voit onnistua saavuttamaan terveemmän ja kevyemmän elämän. Foreverin F.I.T. -ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden terveempään ja kevyempään elämään. Tartu haasteeseen ja tee muutos - Change 9. 

Ihosi paljastaa miten voit

Ravinto, liikunta ja lepo näkyvät ihollasi. Olet kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Aloe Vera on maailman tunnetuin ihonhoitoon käytetty kasvi mm. sen kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Foreverin Aloe Vera -tuotteissa on aloe veraa aina eniten. Aloe verasta saat vitamiineja, entsyymejä ja muita tärkeitä ravinteita. 
 

KASVOHEMMOTTELU ITSELLE JA YSTÄVILLE

Kutsu ystäväsi/työkaverisi/harrastuskaverisi kasvohemmotteluun. Hemmottelu on ilmainen eikä ole ostovelvoitteita. Tulen paikalle hoitotuotteiden ja -tarvikkeiden kanssa. Opastan sinua ja ystäviäsi tekemään kasvohoidon Aloe Vera -pohjaisilla tuotteilla. 
 

Lisää vastustuskykyä ja jaksamista syksyä varten

Uudistetut Aloe Vera Gel -juomat nyt myös 3-pakkauksen settinä. Osta 3 purkkia, saat Aloe Vera Gelly -voiteen tai vaihtoehtoisesti Aloe Lotion tai Aloe Moisturizing Lotion -voiteen lahjaksi. 
 

Testaa uutta ihonhoitosarjaa ilmaiseksi kotonasi

Uusi Sonya-sarja on nyt verkkokaupassa. Testaa tuotteita ilmaiseksi kotona rauhassa muutaman päivän ajan. Palautat tuotteet, se ei sido sinua mihinkään. Kuulen mielelläni palautteesi, mitä tykkäsit tuotteista. 
 

Tuotteilla on aina 90 päivän asiakastyytyväisyystakuu.

Saat rahasi takaisin jos et ole tyytyväinen. 
 
Ota yhteyttä silja@studioenergia.fi tai puh. 0449882557. 
 
Haluatko vinkkejä hyvinvointiisi, ihonhoitoosi, tarjouksia ja uutisia? Liity uutiskirjelistalle studioenergia@studioenergia.fi

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.