Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 
 

Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

*Tervetuloa Aloe Veran luokse!

Olemme Johanna ja Markku Salonen, Forever Living Productsin itsenäisiä jälleenmyyjiä Porista. Sivujemme kautta voit ostaa laadukkaita tuotteita 90 päivän tyytyväisyystakuulla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. Niin, ihan oikeasti voit rauhassa kokeilla tuotteita, vaikka viimeiseen pisaraan asti ja päättää sen jälkeen, onko tämä sinun tuote, sinun juttu. Jos ei ole, palautat tuotteet (vaikka tyhjänä!) ja saat kaikki rahasi takaisin. Luo oma tunnus itsellesi ja kirjaudu sisään. Näet tuotteiden hinnat sekä toimitustavat.

Samalla voit tutustua yritykseen, joka tarjoaa liiketoimintamallia kasvavalla terveys- ja hyvinvointialalla. Ota yhteyttä jos haluat varata tuote-esittelyn esimerkiksi kasvohemmottelun tai jalkakylvyn merkeissä.  

Tuotteita meillä on laajalti. Voisi sanoa, että jokaiselle jotakin. Lapsille ja aikuisille, kiireisille ja nautiskelijoille. Päätuote on tietenkin Aloe juoma. Raikasta sisägeeliä suoraa pullosta aamuisin, on meidän perheen tapa ollut jo vuosia. Onneksi on kolmea makuvaihtoehtoa -jokaiselle jotakin. Meillä neljä lasta (4-14v) juovat pääasiassa persikalla maustettua, makeampaa versiota, minä nautin karpalolla ja omenalla maustetusta ja mieheni juo perusmakua. 

Alla vaihtuvia tarjouksia tai uutuuksia, joista itse olen innoissani. Suosittelen lämpimästi <3

Aloitin päätoimisena yrittäjänä Foreverin liiketoiminnan parissa elokuussa 2016. Olen kovin kiitollinen tuosta ajasta, jonka olen sijoittanut omaan ja perheeni tulevaisuuteen. Olen saanut elää mieheni ja lasteni kanssa elämää, josta joskus vain haaveilin. Aiemmin elin "lomasta lomaan", nyt olen iloinen, kun vietämme useammin pitkiä viikonloppuja, olen kotona kun lapset lähtevät ja tulevat koulusta yms. 

Terkuin, Johanna

***************************************************************************************************

Nyt me saimme uuden ihonhoitosetin, johon kannattaa tutustua. Sisältää myös kollageenia. Aivan mahtava satsaus omaan ihoon sisäisesti ja ulkoisesti. Infinite by Forever.  Hintaan 188€  täydellä 90 päivän tyytyväisyystakuulla. 

Mullistavaan settiin kuuluu yksi ravintolisä ja kolme ihonhoitotuotetta, jotka torjuvat ikääntymisen merkkejä. Ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sekä miehille ja naisille. Kaikki tuotteet ovat lisäksi hajusteettomia. Must-hankinta kaikille, jotka haluavat antaa iholleen parasta! 

- 554 hydrating cleanser – puhdistusemulsio 118 ml
- 555 firming serum – kiinteyttävä seerumi 30 ml
- 556 collagen complex – ravintolisä 60 tablettia
- 558 restoring crème – kasvovoide 48,2 g

Olemme saaneet myös uutuuksia. . Huomasithan ihanan Targeted Skin Care kasvoveden sekä Targeted Skin Care protecting day lotion spf 20 päivävoiteen? Suosittelen jo talvihangille hankkimaan tuotteen. Ihastut varmasti. Saman sarjan kuorinta  Targeted Skin Care smoothing exfoliator sekä silmänympärysvoide Tarketed Skin Care awakening eye cream ihastuttavat sinua varmasti myös. 

Jos ostat itsellesi Infinite-sarjan ja suojakertoimisen päivävoiteen, saat kasvoveden, kuorinnan tai silmänympärysvoiteen sekä huulivoiteen kaupan päälle. Tarjous voimassa helmi-maaliskuun ajan 2018. 

 

***************************************************************************************************

Meidän ehdoton suositus on Vital-5 tuotekokonaisuus, joka pitää sisällään laadukkaita tuotteita. Yhdelle tai vaikka pariskunnalle. Miten haluattekin tuotekokonaisuutta käyttää? 264€ (sis ALV) Mitä haluaisit kaupan päälle, kerro toiveesi.

 • 4 x Aloe Vera Gel
  Myyntisuosikkimme Aloe Vera -juoma koostuu käsin poimitusta Aloe verasta.
 • 1 x Arctic Sea
  Ravintolisä, jossa Omega 3-sisältö, joka on tehty erityisesti muistuttamaan ruokavaliota, joka sisältää paljon kalaa ja äyriäisiä. Hyvä yhdistelmä omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:ta.
 • 1 x Daily
  Pieni tabletti, jossa suuri sisältö, joka antaa sinulle tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Sisältää myös Aloe Vera Geliä, lykopeenia ja koentsyymi Q10:ntä.
 • 1 x Forever Active Probiotic
  Erittäin suosittu ravintolisä, joka sisältää yhdistelmän kuudesta eri bakteerikannasta.
 • 1 x Argi+
  Kehitetty erityisesti sinulle, joka elät aktiivista elämää. Sisältää aminohappo L-arginiinia sekä mehu- ja hedelmäuutesekoituksen. Antaa sinulle päivittäisen annoksen vitamiineja C, D, B6, B12 ja foolihappoa.

**************************************************************************************************** Kolmen  juoman (valitse maku) ostajalle deodorantti, hammastahna tai kaksi huulivoidetta kaupan päälle

* Argi+ ja juoman ostajalle deodorantti, hammastahna tai kaksi huulivoidetta kaupan päälle

* Kahden voiteen ostajalle huulivoide kaupan päälle

***************************************************************************************************

 

Tervetuloa ostoksille! 

Johanna 0445945658

Markku 0400880548

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera