Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

 

Perustoimistotyöläisyys sai nuorena kylmiä väreitä niskaan. Toiveissa oli työ, jossa maksetaan työn tekemisestä, eikä vaan olemisesta. Omien polkujen kulkeminen, huolimatta muista, on jo lapsesta kuulunut osaksi persoonaani. 

 

Toiveeseen voida hyvin, ja auttaa samalla muita, toteutui ryhtyessäni Independent Forever Business Owneriksi. Epäilevänä ja pohtivana persoonana kesti jonkin aikaa ottaa rohkea askel oikeaan suuntaan (oikeastaan se maaginen 90 päivää, minkä verran Foreverikin antaa tuotteilleen palautusoikeutta). Luottamukseni arvoisten tuotteiden avulla rakennan elämääni eteenpäin välillä myrskyistenkin aikojen läpi. 

 

Jos tuotteet ovat hyviä, niin on myös se tapa, jolla tätä bisnestä viedään eteenpäin. Otahan yhteyttä, jos haluat liittyä tiimiin ja ottaa askeleen kohti sinunkin unelmiasi. 

 

-Rake- 

 

                 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.