Hei!

Uudet tuulet ja mahdollisuudet ovat käsillä

niin kehon, ihon ja mielen virkeydessä kuin työsaralla.

 

AJANKOHTAISTA tuoteperheessämme!

infinite by FOREVER,

Juurin nyt Forever on lanseerannut ainutlaatuisen ja mullistavan ANTI-AGE ihonhoitosetin – infinite by Forever – joka keskittyy ihon hyvinvointiin kaikista näkökulmista!!!

Foreverin ihonhoidon asiantuntijat ovat yhdistäneet mahtavat ainesosat, kuten peptidit, (meri)kollageenin, luonnolliset mineraalit ja kasvit, uusimpaan tieteellisen tutkimukseen ja näin kehitettiin edistyneitä tuotteita, jotka täydentävät Aloe veraa ja vahvistavat sen kosteuttavia ja ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Settiin kuuluu yksi ravintolisä ja kolme ihonhoitotuotetta, jotka torjuvat ikääntymisen merkkejä. Ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sekä miehille ja naisille. Kaikki tuotteet ovat lisäksi hajusteettomia.

Lue setistä lisää verkkokaupastani ja mikä tärkeintä: hanki se itsellesi!

Tulet hämmästymään miten nopeasti sen tehon huomaat ihossasi!

 

 

Forever F.I.T -ohjelma on uusiutunut ja laajentunut hyvinvointisi tueksi!

Saat kotiin "oma personal trainer" oppaan muodossa sekä kehon sisäiseen hyvinvointiin tuotteet tyytyväisyystakuulla! Sisältää laajan aineiston mm. ruokailu- ja treeniohjeita.

  • Forever F.I.T. C9 yhdeksän päivän tehostartti keveämpään ja virkeämpään elämään! Tämänn jälkeen jatketaan >
  • Forever F.I.T. F15  15 päivän ohjelma tulee opettamaan sinulle uuden tavan nähdä ravinto ja treeni. Se antaa sinulle myös tarvitsemasi tiedot saadaksesi uutta inspiraatiota ja muuttaaksesi kehoasi paremmaksi! 
  • F15 ohjelmassa on kolme tasoa: ALOITTELIJAT, KESKITASO, EDISTYNEET ja kaikissa tasoissa on vielä kaksi osiota eli saat itseasiassa 6 OHJELMAA, yhdellä kertaa!!!
  • VALITSE joko koko setti (kaksi tuoteboxia) tai sitten vain sen osion mikä juuri nyt puhuttelee sinua! Esim CLEAN9

 

Mikäli haluat helposti ja nopesti saada tuotteet käyttöösi: tee itsellesi tunnukset verkkokauppaani (sivun ylöosassa). Pääset näkemään tuotteiden hinnat ja jos haluat, voit tehdä tilauksen saman tien.

Voit myös jättää tilauksesi suoraan minulle soittamalla tai sähköpostilla.

 

Voi paremmin. Näytä Paremmalta -tilaisuudet

Kokoa ryhmä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita ihmisiä ja kutsu minut paikalle esittelemään ja opastamaan miten ja millä tavoin voimme itse auttaa kehoamme voimaan paremmin pitkälle tulevaisuuteen!

Räätälöin tilaisuuden aina tarpeen ja mielenkiinnon mukaan ja se voi sisältää myös vieraiden osallistuvaa hemmottelua.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, oletpa missäpäin Suomea tahansa!

 

Päivi Honkala

Manager

050 5323 611

paivi.honkala@gmail.com

Löydät minut myös facebookista!

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.