Kun voi hyvin, se näkyy ulospäin

Tiesithän että

- 80% kauneudesta ja hyvinvoinnista tulee sisältäpäin

- kehon sisäinen kemia vaikuttaa lakkaamatta mieleemme, sillä ihminen käsittelee monia asioita vatsallaan

Kun haluat voida hyvin kokonaisvaltaisesti, käännä huomiosi siis vatsaan. Aloe vera -juoma on vatsan, limakalvojen ja ihon paras ystävä, joten sitä kannattaa kokeilla. Lisäksi tuotteita löytyy niin kuntoiluun, painonpudotukseen, kuin elämäntapamuutoksen tukituotteiksi.

Tutustu myös turvallisiin, hinta-laatusuhteeltaan loistaviin ihon-, hiusten- ja kasvojen hoitotuotteisiin, lisäksi niissä ei käytetä eläinkokeita! Voin kertoa omista kokemuksistani kuinka hyödyt parhaiten sinulle oikeista tuotteista.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa ja tilaa, tai ota yhteyttä, niin mielelläni kerron lisää!

Sinulla on 90 päivän tyytyväisyystakuu!   

Kaikilla tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu. Voit palauttaa tuotteen jopa osittain käytettynä ja saat rahasi takaisin - kuka muu voi luvata saman?

Miten tilaan shopista? 

Klikkaa Kirjaudu sisään -painikkeella ja luo itsellesi tili tai kirjaudu mahdollisella Facebook-tililläsi. Näin pääset tutustumaan tuotteisiin, niiden hintoihin ja voit tehdä tilauksia. Kotiinkuljetus on mahdollista Jyväskylän, sekä Äänekosken seudulla.

Minua kiinnostaa - haluan tietää lisää!

Työskentele kanssani -sivulla kerron miten sinä voit aloittaa työn.

Tervetuloa!

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.