Tervetuloa sivuilleni!

Olen Marika Kuutti Kauhavalta Etelä-Pohjanmaalta ja Independent Forever Business Owner. Sivuiltani voit ostaa kaikkia Foreverin Aloe Vera-tuotteita. Autan mielelläni oikean tuotteen valitsemisessa, joten ota ihmeessä yhteyttä jos sinulla herää kysymyksiä.

Saat tuotteiden hinnat näkyviin rekisteröitymällä sivuille. Se ei velvoita sinua tilaamaan! Toimitan tilauksia kaikkialle Suomeen! Maksutapana näppärä Klarna Checkout (verkkopankki, lasku tai joustava erämaksu).

MARRASKUUN TARJOUKSET

Kolmen yli 20€ tuotteen ostajalle kaupan päälle Aloe Ever-Shield alumiiniton deodorantti!

HALUAISITKO JÄRJESTÄÄ TUOTEILLAN TAI KOKEILLA TUOTTEITA VELOITUKSETTA KOTONASI?

Tulen mielelläni esittelemään Foreverin tuotteita sinulle ja ystävillesi :) Illan aikana voimme tehdä esimerkiksi kasvo- tai käsihemmottelut ohjauksessani Foreverin tuotteilla. Emäntänä saat 30€ lahjakortin riippumatta tilausten summasta.

Mikäli haluat kokeilla tuotteita veloituksetta kotonasi noin 4 päivän ajan, voit saada lainaksi tuotekassin.  

Ota yhteyttä minuun puh. 0405154166 tai sähköpostitse hevospalvelukuutti@gmail.com niin kerron lisää!

HALUAISITKO LISÄTULOJA TAI KOKONAAN UUDEN URAN?

Laita minulle viestiä niin kerron lisää Foreverin liiketoimintamahdollisuudesta.

TARJOUKSET KAUHAVAN MLL:N JÄSENILLE

Kaikkiin yli 20€ tilauksiin kaupan päälle Avocado Face&Body Soap.

Tuoteillan emännän etu 40€.

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.