Leena ja Veikko

Leena & Veikko Pohjavaara

Independent Forever Business Owner

 

Näillä sivuilla voit tutustua Aloe Vera -kasviin ja korkeatasoisiin tuotteisiin.

Minä ja mieheni aloitimme Aloe Vera tuotteiden käytön kun kuulimme Itsenäiseltä jälleenmyyjältämme, että Aloe Vera on yksi maailman terveellisimmistä kasveista sekä, että aloesta puristettua mehua kannattaa juoda. Nyt me käytämme sitä koko perhe, tyttäremme sekä Vili koiramme, koska Aloe Vera sopii niin ihmisille kuin myös eläimille.

Kaikilla Foreverin tuotteilla myös juomilla, on 90 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Kokeile siis rauhassa. Ota minuun yhteyttä ja TUTUSTU TUOTTEISIIN, et menetä mitään.

 

Toimin Forever Living Productsin itsenäisenä jälleenmyyjänä ja minut tavoittaa puhelimitse 050 4648223

Sähköposti osoiteesta:  leena.pohjavaara@gmail.com

 

SUOSITTELEMME TUOTTEITA LÄMPIMÄSTI!

 

Sinäkin voit halutessasi ryhtyä jälleenmyyjäksi:)

Yleisimpiä syitä, miksi ihmiset ryhtyvät Foreverin jälleenmyyjiksi:

lisätulot, kiinnostus terveyteen ja ravintoon, vapaus päättää omasta ajankäytöstään, halu muuttaa elämä paremmaksi, taloudellinen vapaus.

-  Palkitseva, reilu, vertaansa vailla oleva palkkiojärjestelmä.

-  Mahdollista ostaa tuotteita edullisesti vain omaan käyttöön, hankkia vähän lisätuloa tai täysi toimeentulo  aivan oman valinnan ja elämäntilanteen mukaan.

-  Kaksi tapaa ansaita: oma myynti ja yrityksen maksamat koulutusbonukset ryhmän liikevaihdosta.

-  Auttamisbisnes. Oma menestys tulee auttamalla muita menestymään.


 

 

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.