ForeverKiki

Kiki Saastamoinen

Independent Forever Business Owner

 

Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Forever Aloe Vera Gel™

Forever Aloe Vera Gel™ Ehdoton myyntisuosikkimme on luonnollinen Aloe vera -juoma, joka valmistetaan käsin poimitun Aloe veran korkealaatuisesta sisägeelistä.
Read more

Hei.

Olen Kiki Saastamoinen Rovaniemeltä ja työskentelen yrittäjänä Foreverissa tuotteiden ja liiketoiminnan parissa. Kuudessa vuodessa elämäni on muuttunut paljon. Haluaisitko sinä jotain muutosta? Pientä tai vähän suurempaa?

Tutustu sivuihin ja vilkaise myös "minusta" ja "työskentele kanssani"- osiot, saat tietää, mitä minulle tapahtui. Mielelläni kerron sinulle lisää liiketoiminnasta ja tuotteista. 

Kauniita päiviä.

Ystävällisin terveisin, Kiki

Kiki Saastamoinen

puh. 050-5931174

kiki.saastamoinen@pp.inet.fi

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera