Tervetuloa sivuilleni Foreverin pariin! 

Kaipaatko parempaa terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua - joko fyysistä ja/tai taloudellista? 

Oletko jo löytänyt oman suosikkituotteesi tuotevalikoimastamme? Tai olisikto kiinnostunut kuulemaan, miten sinäkin voit työskennellä terveys ja hyvinvointituotteiden parissa, kauniin oman liiketoimintasi puitteissa omilla ehdoillasi, oman elämäsi tahdissa?

Soittele 040-763 06 43, niin jutellaan lisää! Tai ota yhteyttä: katariina@flp.com

Löydät minut helposti myös Facebookista.

AJANKOHTAISTA: 

Tunnetko jo C9-ohjelman? Kyseessä ei ole laihdutuskuuri - vaikkakin tämä yhdeksän päivää kestävä suunnanmuutos painoon suotuisasti vaikuttaakin. Kyseessä on kevennys, 'buuttaus' elimistölle ja myös tuolle aivokovalevyllemme. Nimittäin yhdeksän päivän ajan keskitymme syömään oikein ( = tarpeeksi usein, paljon ja laadukkaasti) sekä kiinnittämään enemmän huomiota ruokailutottumuksiimme. Ja kenties muuttamaan soveltuvin osin sellaisia tapoja, jotka eivät ehkä tue terveyttämme pitkässä juoksussa.

Voit ajatella C9-paketin 'kuurina,' jolloin saat kyllä tuntuvia ja näkyviäkin tuloksia aikaiseksi joksikin aikaa. Sekin on hyvä asia! Tai sitten voit ajatella tämän yhdeksän päivää ohjelmana, jolla aloitat uudenlaisen elämän suhteessa ruokailuun ja ravintoon - sekä liikkumiseen. Se tuo tullessaan jo hiukan kestävämpiäkin tuloksia.

Miten vain, kannattaa sinun joka tapauksessa aloitaa Aloe vera -mehulla jotta elimistösi tottuu juomaan ja jotta koet sen vaikutukset. C9-ohjelman ostajalle 1.1. - 31.5.2018 Ultra Protein Shake (ovh. 27€) kaupan päälle.

Ohjaan sinut ohjelman läpi ja pysyn mukanasi koko yhdeksän päivän ajan, jotta saat tukea ja tsemppiä ja upean onnistumisen.

Targeted skin care Forever 

Nyt myynnissä uuden tuotesarjamme syväpuhdistava kuorinta-aine, silmänympärysvoide, kasvovesi sekä 20 suojakertoimella varustettu päivävoide. Tuoksuton tuotemaailma. Herkälle ja vaativalle iholle. 

Kasvoveden ostajalle orgaaniset, ihanan pehmeät pumpulilaput kaupan päälle!

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera