Tervetuloa sivuilleni Foreverin pariin! 

Kaipaatko parempaa terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua - joko fyysistä ja/tai taloudellista? 

Oletko jo löytänyt oman suosikkituotteesi tuotevalikoimastamme? Tai olisikto kiinnostunut kuulemaan, miten sinäkin voit työskennellä terveys ja hyvinvointituotteiden parissa, kauniin oman liiketoimintasi puitteissa omilla ehdoillasi, oman elämäsi tahdissa?

Soittele 040-763 06 43, niin jutellaan lisää! Tai ota yhteyttä: katariina@flp.com

Löydät minut helposti myös Facebookista.

AJANKOHTAISTA: 

UUDISTUNUT Aloe vera Gel ja Berry -pakkaus sekä sisältö! Persikkakin tulossa pika pikaa!

Kerralla kolmen juoman ostajalle tutustumistarjouksena Aloe Lotion, Aloe Moisturizing lotion tai Aloe Heat lotion oman valinnan mukaisesti. Tarjous voimassa 31.8. saakka. 


Targeted skin care Forever 

Nyt myynnissä uuden tuotesarjamme syväpuhdistava kuorinta-aine, silmänympärysvoide, kasvovesi sekä 20 suojakertoimella varustettu päivävoide. Tuoksuton tuotemaailma. Herkälle ja vaativalle iholle. 

Kasvoveden ostajalle orgaaniset, ihanan pehmeät pumpulilaput kaupan päälle!

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.