Tervetuloa sivuilleni Foreverin pariin! 

Kaipaatko parempaa terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua - joko fyysistä ja/tai taloudellista? 

Oletko jo löytänyt oman suosikkituotteesi tuotevalikoimastamme? Tai olisitko kiinnostunut kuulemaan, miten sinäkin voit työskennellä terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa, kauniin oman liiketoimintasi puitteissa omilla ehdoillasi, oman elämäsi tahdissa?

Soittele 040-763 06 43, niin jutellaan lisää! Tai ota yhteyttä: katariina@flp.com

Löydät minut helposti myös Facebookista.

AJANKOHTAISTA: 

UUDISTUNUT Aloe vera Gel, Berry ja Peaches -pakkaus sekä sisältö! Ilman säilöntäaineita, luomuviljelmiltä sinulle nautittavaksesi.

Kerralla kolmen juoman ostajalle tutustumistarjouksena Aloe Lotion, Aloe Moisturizing lotion tai Aloe Heat lotion oman valinnan mukaisesti. Tarjous voimassa 31.8. saakka. 

---------

Laskeutuminen kevyempään arkeen! C9-ohjelman avulla tarkastat ruokalautasesi sisällön kuntoon, saat asetettua 'ruokakellon' oikeaan aikaan ja nautit virkeämmästä olosta astetta kevyemmässä kehossasi. C9 hintaan 151€; kaupan päälle Aloe vera Gel -juoma! Tarjous voimassa 30.9.2018 saakka.

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.