www.myaloevera.fi/kapyla

Tarja Härkönen

Independent Forever Business Owner

 

Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Hinnaston saa klikkaamalla "Kirjaudu sisään" sivun vasemmassa yläkulmassa tai osoitteesta tarja.harkonen08@gmail.com

Aloe!

Aloe veran ulkoinen käyttö oli ollut minulle tuttua jo vuosia, kun kuulin että aaloeta voi juodakin. Innostuin heti! Ymmärsin, että kyse oli samasta ihonhoidosta, sisäisesti vain: elimistömme "ihon", epiteelikudoksen, hoidosta. Nyt olen juonyt aaloeta kymmenen vuotta joka ikinen aamu. Ja aion juoda vastedeskin.

Aloe veraa pidetään yhtenä maailman monipuolisimmista ja terveellisimmistä kasveista. Ja mitä alkuperäisemmässä muodossa siitä puristetun juoman saa, sitä tehokkaampaa se on. Siksi juon nimenomaan Foreverin Aloe vera Gel -juomaa, sillä se valmistetaan luonnonmakaisesti viljellyn lääkeaaloen (aloe barbadensis miller) sisägeelistä, joka on lähes yhtä elävän kasvin kanssa. Sen tuoreuden takaa Foreverin ainutlaaatuinen säilöntämenetelmä, jonka ansiosta aloe veraa voidaan juoda Helsingin Käpylässä siinä missä Teksasissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassakin, missä Foreverin luonnonmukaisesti ja ympäristöä säästäen hoidetut viljelmät sijaitsevat. Tai missä tahansa kylässä ja kaupungissa yli 160 maassa.

Tuotteiden erinomaisuudesta ja yhtiön eettisistä arvoista kielii se, ettei Foreveriä ja sen liiketoimintaa vastaan ole nostettu yhtään kannetta sen 40-vuotisen historian aikana. Myös 90 päivän täysi tyytyväisyystakuu puhuu puolestaan. Aloe vera on hyvä myyntivaltti, niinpä useat valmistajat mainostavatkin tuotteitaan aloe veralla, vaikka sitä olisi niissä vain muutama prosentti. Määrä kannattaa tarkistaa tuoteselosteesta. Foreverillä listan ensimmäinen ainesosa on aina aloe vera. Esim. Gelly-voiteessa aloe veran osuus on 84,8 prosenttia!

Aaloejuomaa kannattaa juoda säännöllisesti, joka päivä, mieluiten aamulla tyhjään vatsaan. Niin siitä saa mahdollisimman suuren hyödyn. Sopiva aloitusannos on noin 40 millilitraa. Annostus on hyvin yksilöllistä. Annostuskokoa voi vapaasti kasvattaa sen mukaan, mitä kehossa tapahtuu. Yliannostusta oikein säilötystä aaloe verasta ei voi saada. Aluksi on hyvä muistaa juoda riittävästi vettä, sillä se edesauttaa kuonan poistumista elimistöstä.

Näiltä sivuilta löytyy tietoa aloe vera -kasvista ja siitä tehdyistä tuotteista. Vastaan myös itse mielelläni aloe veraa koskeviin kysymyksiin. Hintatiedot löytyvät kirjautumalla sivulleni.Tuotteita voi ostaa kotoani Käpylästä, voin myös toimittaa tilaukset Helsingissä ilmaiseksi sovittuun osoitteeseen, muualle Suomeen postiennakolla.

Tarja Härkönen

Untamontie 9 D 33

00610 Helsinki

tarja.harkonen08@gmail.com

040-8213757

 

 

     

 

      

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.