Tervetuloa maailman johtavien aloe vera -pohjaisten hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteiden pariin

Olen Kaisa Ahokainen-Kirsi ja olen itsenäinen Forever-tuotteiden jälleenmyyjä eli Forever Business Owner, FBO. Täällä sivustolla saat tietoa huippulaadukkaista tuotteistamme ja nettishoppiin kirjautumalla voit tilata tuotteita kauttani. Shoppi on auki 24/7.                    

Joulukuun tuotteemme on koko perheen kestosuosikki ALOE PROPOLIS CREME! PROPOLIS (27€) on talvi-ihon pelastus ja loistava joululahja! Osta Propolis ja jokin toinen samankokoisista tuubituotteistamme (20-32€), niin saat lahjaksi Aloe Lips -huulivoiteen (arvo 5€). 

Lahjoitamme jokaisesta tässä kuussa myydystä Propolis-tuubista 0,31€ Rise Against Hunger -järjestölle, joka jakaa ruoka-apua hädänalaisille alueille mm. Jemeniin. Olen  itsekin saanut olla pakkaamassa noita ruoka-annoksia tapahtumissamme.  

JOULUN HUIPPUTARJOUS! INFINITE by Forever Anti aging -ihonhoito-ohjelma nyt vain 165€! Etusi -15% (norm. 194€) 

IHON KOSTEUTUKSEN HUIPPUINNOVAATIO ON SAAPUNUT! Maailman edistyksellisin Aloe bio-selluloosa maski on nyt saatavilla! Maski on nopea ja helppo käyttää, tuoksuton, tehokas ja kompostoituva. Tämän maskin avulla ihon kosteuttaminen on silkkaa lastenleikkiä! Upea lahjavinkki hemmotteluhetkiin vaikkapa pariskunnalle! Lue shopista tuotteen takaa lisää tai kysy minulta lisätietoja!

Maskipakettiin (60€) tai muihin yli 60€:n tilauksiin annan lahjaksi hienon joulupaketointisetin (arvo 25€)! Varaa pian omasi, settejä rajoitettu erä !

Tavoitat minut helposti messenger-viestillä tai numerosta 0451174244 / Kaisa 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.