Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Kesäkampanja

Koko kesän 31.7. asti  50€ ostoksen tehneille Aloe Lips -huulirasva kaupan päälle. Vähintään 100€ tilanneet saavat kaupanpäällisinä mukaan Aloe Ever-Shield Deodorantin ja 150€ tilanneet saavat valita tilaukseensa mukaan veloituksetta joko Aloe Vera Gellyn, Aloe Lotionin, Aloe Moisturizing Lotionin tai Aloe Heat Lotionin. Nyt siis kannattaa kokeilla, tuotteilla on täysi 90 päivän tyytyväisyystakuu. Lisäksi yli 40€ tilauksissa saat ilmaisen toimituksen postitse tai ärräpaketilla.

Verkko-ostoksissa voit lisätä tuotteen vapaaseen lisätieto-tekstikenttään. Voit myös tilata tuotteet henkilökohtaisella yhteydenotolla.

----------------------------------------------------------------

Tervetuloa omaan Forever-kauppaani!

Verkkoaupastani voit ostaa ihania tuotteita ja lukea mahdollisuudesta aloittaa oma liiketoiminta trendikkäällä alalla. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tuote-esittelyn tai hemmotteluillan, voit olla minuun yhteydessä.

Muutamia suosituimpia tuotteita ovat mm. 
 
-Katso lisää shopista!
 
Valikoimastani löydät kaiken tarvitsemasi ravintolisien ja ihonhoidon saralta - huippulaatua tietty. Tuotteet perustuvat ekologisesti viljeltyyn Aloe veraan, kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuun. Autan sinua mielelläni löytämään sopivat tuotteet juuri sinulle.
 
Täältä nettikaupastani voit ostaa Forever-tuotteesi juuri silloin kuin sinulle parhaitien sopii.
 
Pääset tutustumaan tuotteisiin luomalla asiakastilin yläkulman "Kirjaudu sisään" -kuvakkeen kautta. Kirjauduttuasi, sivuilta löytyy myös tuotehinnasto. Asiakastilin luominen ei velvoita kuitenkaan Sinua vielä tilaamaan tuotteita. Halutessasi voit ottaa minuun yhteyttä myös Facebookin kautta, kuvake löytyy oikeasta ylänurkasta.
 
Kun ostat tuotteita minulta, saat korkealaatuisten tuotteiden lisäksi aina 90 päivän täyden asiakastyytyväisyystakuun sekä henkilökohtaista palvelua.
 

Haluatko nopean STARTIN bisnekseen?

Ota yhteyttä minuun, niin kerron miten 

Voit jättää tilauksesi verkkokaupan kautta luomalla tilin, ottamalla yhteyttä facebookissa, sähköpostilla: johannanyyssola.forever@gmail.com tai soittamalla p. +358407156822.
 

AUTAN SINUA MIELELLÄNI!

Johanna Nyyssölä - Forever Business Owner

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.