Aloitus

2017-06-21
Inspiration
naama.jpg

Moi.

Olen Johanna, aika paljon kaikkea. Olen ihan ensisijaisesti äiti. Minuuteeni kuuluu myös paljon muuta. Olen vaimo, kätilö, FBO, tytär, ystävä, kummitäti, serkku ja paljon paljon muuta. Olen kulkenut pitkän matkan tietäni kohti tätä pistettä. Yksi jos toinenkin piste on yhdistynyt, tällä hetkellä hyväksi tuntuvaksi kokonaisuudeksi. Olen kokonainen ihminen. Vaikeuksia on ollut, se on selvää. Voin niitäkin avata täällä enemmän, sillä olen avoimesti puhunut kohtaamastani vakavasta sairaudestakin, jonka olen tänä keväänä kohdannut. Keuhkoveritulpasta. Jaloilleni olen päässyt silti, elämä hymyilee tässä kohtaa.

Olen pitänyt pitkähkön tovin käsityöaiheista blogia ja olenkin vakiinnuttanut hyvän määrän seuraajia, lukijoita, tsemppareita ja kavereita sen kautta. Nyt olen päätynyt sen suhteen murrokseen, kun aika ei olekaan riittänyt käsitöihin. Onko minusta enää käsityöblogin pitäjäksi? Niin paljon olisi muuta sanottavaa, kerrottavaa, näytettävää. Välillä olenkin uhmannut blogini pääaihetta ja tuupannut mukaan terveyteen ja pohdiskeluun liittyvää tekstiä.

Mikäli tämä blogialusta osoittautuu hyväksi, taidan siirtyä tänne ja aloittaa alusta. Muutaman suosituimman postauksen voisin tuoda vanhasta blogistani tänne. Pääpainona hyvinvointi, pohdinta, lifestyle. Välillä jotain käsityötä sinne sekaan, kun vain ehdin ompelemaan.

Tervetuloa lukemaan!
 

<3:lla, Johanna

Distributor
Name
Mav open MAV