Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 

Ota yhteyttä minuun

Irmeli Lassila
Independent Forever Business Owner

Yritys: Aloe Chiarore OyMatkapuh.: 0407703530 RUORIKUJA 6
01150 SÖDERKULLA
Suomi

Haluatko että otan sinuun yhteyttä?

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja/tai s-postiosoitteesi, niin tulen ottamaan yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä minuun

Terveydeksi!

Terveys ja hyvinvointi on kokonaisuus monista tekijöistä. Niihin vaikuttavat mm. liikunta ja urheilu, riittävä uni, puhdas ravinto, henkinen ja fyysinen hyvinvointi ja tasapaino, mielenrauha , raitis ilma ja hyvät ihmissuhteet.

Suurimmaksi osaksi,  ehkä n. 80 %, hyvinvointiimme ja energisyyteemme vaikuttaa se miten kehomme voi sisäpuolelta: minkälaista ravintoa syömme, imeytyykö syöty ravinto kehoon, onko keho tasapainossa. Terveys lähtee vatsasta ja suolistosta.

Kannattaisi aina syödä mahdollisimman luonnonmukaista ravintoa että keho tunnistaa sen ja jotta syöty ravinto imeytyy kehon hyötykäyttöön muodostamaan energiaa.

Tutustuin Foreverin Aloe veraan ollessani hoitovapaalla v. 2007. Kiinnostuin välittömästi tuoreeseen Aloe veraan perustuvista juomista, hyvästä puhtaasta ravinnosta, koska meidän perheessä arvostetaan kovasti terveyttä ja hyvinvointia. Ymmärsin jo silloin, että terveys ja hyvinvointi lähtee sisäpuolelta.

Meillä on 12- ja 14 - vuotiaat kilpaurheilevat pojat ja myös he aloittavat jokaisen aamunsa Aloe veralla. Meillä voidaan hyvin.

Kiinnostuin tästä työmahdollisuudesta muutaman kuukauden kuluttua ja loppu onkin historiaa: irtisanouduin hoitovapaan jälkeen entisestä työstäni ja aloin yrittäjäksi vuonna 2008.

Tässä työssä saa itse valita työkuvionsa. Minä halusin alkaa toimia tiiminvetäjänä ja se on sopinut minulle loistavasti. Suurin osa työajastani menee omien tiimiläisten kouluttamisessa  ammattilaisiksi. Teemme loistavaa tiimityötä hyvässä hengessä ja toisiamme kunnioittaen. Teemme työmme ammattimaisesti mutta samalla pidämme hauskaa! Parempaa päätöstä en olisi voinut uramielessä tehdä.

Valinta oli enemmän kuin helppo. Pidän siitä, että minulla on vapaus ja valta tehdä itse omat päätökseni ajankäytöstäni, työtavastani ja että voin vaikuttaa tulotasooni. Olen todella tyytyväinen saadessani auttaa asiakkaitani hoitamaan kehoaan ja ihoaan tuoreella Aloe veralla sekä tiimiläisiäni tienaamaan hyvän toimeentulon Foreverin liiketoiminnalla.  Menestymme yhdessä hyvähenkisessä tiimissä. Niin kuin Helen Keller osuvasti sanoo: "Alone we can do so little, together we can do so much"

Kuinka voin auttaa Sinua?

Hyvinvointiterveisin

Irmeli Lassila

Facebook:

Irmeli Lassila

Irmeli Lassila - Business Mentor and Coach

Instagram: irmeli.lassila