Aloe Vera, www.aloehelsinki.fi

Leila Hampaala

Independent Forever Business Owner

 

Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 

Ota yhteyttä minuun

Leila Hampaala
Independent Forever Business Owner

Yritys: Studio Aloe OyMatkapuh.: 0505286465 Arabiankatu 4 C 115
00560 HELSINKI
Suomi

Haluatko että otan sinuun yhteyttä?

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja/tai s-postiosoitteesi, niin tulen ottamaan yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä minuun

Onko unelmasi auttaa muita ihmisiä? Haaveiletko talosta meren rannalla? Haluaisitko uusia ystäviä? Lopeta haaveilu, ryhdytään töihin.

Verkostomarkkinointi on tulevaisuutta ja hyvinvointialan kasvu sen kun kiihtyy.

Foreverissä toimimme kuin franchise-yrittäjät, mutta meillä ei ole mitään taloudellisia riskejä. Ja työn tekeminen on kivaa! Joskus päivän päätteeksi mietin, että höh, teinkö mä tänään mitään töitä, mutta kas kummaa olin saanut tuloksia aikaan vaikka kuinka! Paras palkinto on, kun olet voinut auttaa toista ihmistä.

Minun tehtäväni on auttaa sekä asiakasta että uusi jälleenmyyjä menestykseen. Kurkkaa tästä liiketoimintaesittelymme - pääset vähän jyvälle, mistä on kysymys. Jutellaan sen jälkeen tarkemmin siitä, mitä sinä voisit haluta ja saada Foreveriltä.

Foreverissä vain taivas on kattona, mutta saat itse päättää, minkälaisia korkeuksia tavoittelet - pääasia että se tuntuu itsestäsi hyvältä. Palkkiojärjestelmä palkitsee, ei rankaise. Forever Living Productsin perustajan Rex Maughanin sanoin: "The Power of Forever is the Power of Love". Olisiko tämä juuri se liiketoimintakulttuuri, jota Sinä etsit?

 

Tule testaamaan tuotteitamme!

Jos et välitä bisneksestä, voit vain tulla tutustumaan tuotteisiin. Olet lämpimästi tervetullut Arabianrantaan! Soita, niin sovitaan aika. Voit tulla yksin tai ystävän kanssa.

Hyvinvointi- ja bisnestapahtumia

Haluaisitko kutsut hyvinvointi-, kauneus- tai liiketoimintatapahtumiimme? Lähetä yhteystietosi sähköpostiin leila(a)hampaala.fi tai tällä sivulla olevan yhteyslaatikon kautta - tai soita 050 528 6465. 

Voi hyvin!

t. Leila :)

Sivut on päivitetty 23.1.2019.

Tykkää meistä facebookissa

Smile


I am Forever