Joogafestareilla

2019-03-01
Forever Products

Mä oon taas rakentelemassa messupöytää, tällä kertaa Kaapelilla. Joogafestivaalit la 9.00-18.30 ja su 9.00-17. Mun pöytä on noin nro 7, ikkunaseinällä, lähellä sisäänkäyntiä, Aurinkomatkojen vieressä. Tulkaa moikkaamaan ❤

Tunnelmia Kaapelilta 


#joogafestivaalit #joogafestarit #aloevera #forever #studioaloe#aloehelsinkiHuulivoide Aloe Lips vinkkejä

2019-01-27
Forever Products
Huulivoide.jpg

Vinkkejä siitä, miten minä ja Foreverin tanskalaiset kollegat käytämme meidän suursuosikkia Aloe Lips huulivoidetta. Ylimpänä on utube-video, muut ovat audioita ilman kuvaa. Niihinkään ei tarvitse kirjautua, klikkaa vaan linkkiä, paina play ja kuuntele :) 

Suojaa huulet pakkaselta, video

Sun Lips suojaa huulet myös auringolta

Maailman pienin ensiapupakkaus

Näin tanskalaiset kollegamme käyttävät Lipsiä

Pusuhuulet pakkasella

 Vinkkejä: Näin minä käytän Aloe Propolis -voidetta

2019-01-20
Forever Products
Aloe-Propolis-Cream.png

Viisi vinkkiä siitä, kuinka minä käytän Aloe Propolis -voidetta. Otsikot ovat äänilinkkejä; klikkaa, paina play ja kuuntele.

Korvaa puuterin ja muotoilee kulmakarvat

Kun pakkanen paukkuu

Lasinsiru pois kantapäästä!

Saunakaveriksi :)

Maailman paras käsi- ja jalkavoide. Asiakkaani kutsuu tätä TAIKAVOITEEKSI <3

 

 10 ominaisuutta, joista tunnistat hyvän verkostomarkkinointiyrityksen

2018-11-07
My Forever Journey
Michael Strachowitz Tuusula 2018.jpg

 

Verkostomarkkinointi on tuhannen taalan liikeidea. Se toimii aina, olipa nousukausi tai taantuma. Mutta vaikka idea toimii aina, yritys ehkä ei toimikaan. Ole siis tarkkana, minkälaiseen yritykseen sijoitat arvokkaimman pääomasi eli aikasi.

Tässä on avuksesi 10 kohdan tsekkauslista, jonka avulla voit valita parhaan.

1. Tuotteen täytyy olla ensiluokkainen, paras lajissaan. Ja tuotteella täytyy olla tarina!! Telling is selling :)

2. Tuotteen täytyy olla kulutustuote. 

Tuotteen pitää olla sellainen, jota käytetään päivittäin ja jota tarvitaan koko ajan lisää. Sen tulee  sopia joka talouteen; miehelle, naiselle, lapsiperheeseen, nuorille, vanhoille, jopa lemmikeille <3 

3. Yrityksellä täytyy olla täydellinen kontrolli tuotteen valmistuksessa.

Luotettavimmin valvonta toimii, kun yritys omistaa koko tuotantoketjun ja käyttää niin vähän alihankkijoita kuin mahdollista. Näin säästytään yllätyksiltä.

4. Yritys on yksityisomistuksessa. 

Yksityisomisteiset perheyritykset kehittävät asioita pitkällä tähtäyksellä, jopa sukupolvien päähän. Pörssiyritykset sen sijaan joutuvat toimimaan lyhyillä sykleillä vuosikvartaaleittain; tulosta täytyy näyttää 3 kk:n välein. Onko yritys joutunut hakeutumaan pörssiin saadakseen rahoitusta? Raha ei ole ilmaista; yritys sitoutuu maksamaan tuloksesta osinkoja kasvottomille osakkeenomistajille. Jääkö kakusta riittävästi jaettavaa niille, jotka tekevät työn? Siis Sinulle.

5. Ammattimainen johto. Yrityksellä täytyy olla vankka kokemus niin liiketoiminnan hallinnoinnista kuin verkostomarkkinoinnistakin.

Jos yrityksen perustajan tausta on pelkästään menestys verkostomarkkinoijana, ollaan vaarallisilla vesillä. Yltiöpositiivisuus ei takaa menestyvää bisnestä.

6. Logistiikan täytyy toimia vuorenvarmasti. 

Luotettava logistiikka tarkoittaa sekä tavaran toimitusta että palkkioiden maksamista ajallaan. Tarvitaan pettämättömät tietojärjestelmät.

7. Yrityksen täytyy olla vakavarainen ja vakiintunut. Kassavarannon tulee olla kunnossa.

Uusi verkostomarkkinointiyritys on aina riski. Useimmat yritykset kaatuvat viiden ensimmäisen vuoden aikana. Verkostomarkkinoinnissa yrityksen liikevaihto saattaa aluksi kasvaa räjähtäen, jopa kolminkertaistua vuoden aikana. Homma kaatuu, jos ei ole varautunut riittäviin varastoihin. Perustamisvaiheessa tarvitaan todellakin ihan törkeän paljon rahaa!

8. Palkkiojärjestelmän täytyy olla palkitseva. Ja yksinkertainen.

Palkkiojärjestelmän täytyy palkita nopeasti niitä, jotka haluavat pientä lisätuloa, mutta sen täytyy olla vetovoimainen myös huipputyypeille, jotka haluavat miljonääriksi. Vinkki: vertaa yritysten palkkioiden perustana olevia cv-arvoja. Jos et vielä tiedä, mitä tarkoittaa cv-arvo, et ole kypsä valitsemaan itsellesi sopivaa verkostomarkkinointiyritystä. Kysy!!

9. Palvelu ja jälleenmyyjätuki omalla kielellä, omalla alueella.

10. Kansainväliset markkinat

Ajattele: Voit saada bisneksen, jossa aurinko ei koskaan laske!! Yritystoimintasi pyörii ympäri vuorokauden, silloinkin kun sinä nukut! 

Varmaan arvaatkin, että minä olen löytänyt yrityksen, joka täyttää kaikki nuo kymmenen kohtaa. Jos haluat mukaan Forever-perheeseen, ota yhteyttä.

10 kohdan listan olen kirjoittanut muistiin eurooppalaisen verkostomarkkinointikouluttaja Michael Strachowitzin luennolla.

 Teetkö sinä töitä pyramidiyrityksessä?

2018-09-28
My Forever Journey
gary_hamel_nordic_business_forum_2018.jpg

 

Suoramyynti- eli verkostomarkkinointialan yrittäjänä törmään usein siihen, että minun väitetään toimivan pyramidiyrityksessä. Kaikkien näiden vuosien jälkeen pahoitan siitä edelleen mieleni. Typerää, mutta inhimillistä. Olisinko parempi ihminen, jos pystyisin kovettamaan itseni moista ilkeilyä vastaan, tuskin. Ja moni pyramidista puhuja ei edes tee sitä ilkeyttään vaan tietämättömyyttään. Toki on niitäkin, joille suoramyynti on yhtä kuin pyramidihuijaus, mutta jättäkäämme heidät omiin kupliinsa.

Verkostomarkkinointi on yritystoimintaa, jossa emoyhtiöllä on sopimus itsenäisten jälleenmyyjien kanssa, jotka myyvät yrityksen tuotteita ja joilla on sen lisäksi mahdollisuus hankkia ja kouluttaa myyntiorganisaatiota, jonka liikevaihdosta emoyritys maksaa komissiot. Itsenäisenä jälleenmyyjänä on aina osa myyntiorganisaatiota eli verkostoa, jossa jokaisella on samat mahdollisuudet tehdä töitä ja hankkia tuloja täysin riippumatta siitä missä kohtaa verkostoa on tai minkälainen työ- tai koulutustausta on. Organisaatio ei ole pyramidi, jonka huipulla olijat ansaitsevat huimia palkkioita.

Niin sanotut tavalliset liikeyritykset ovat pyramideja. Huipulla olevat toimitusjohtajat nostavat isoa palkkaa ja hurjiakin - joskus ansaittuja, joskus ei - bonuksia. Pyramidin huipulta organisaatio alenee ja levenee pienempiin johtajiin ja heidän allaan työskenteleviin päälliköihin ja lopulta edelleen leveimpään suorittavaan portaaseen. Taso tasolta palkka pienenee, eikä suorittavasta portaasta ole mahdollista nousta pyramidin huipulle ylimpään johtoon.

Sydäntä lämmitti eilen, kun yksi Nordic Business Forumin puhujista, Gary Hamel, jonka mm. Wall Street Journal on rankannut tittelille "the world’s most influential business thinker", (https://www.nbforum.com/nbf2018/speakers/gary-hamel/) nimitti maineikkaita ns. tavallisia liikeyrityksiä pyramideiksi. Hän moitti joidenkin isojen, menestyneiden yritysten ylintä johtoa käsittämättömästä näköalattomuudesta. Noiden ”pyramidi”yritysten korkein johto ei ollut osannut tulevaisuuden strategioissaan varautua muutokseen ja kehitykseen. Vastuu menetyksistä on pyramidiorganisaatioiden kovapalkkaisella ylimmällä johdolla, laivan kapteenilla, jolta puuttuu nöyryys ja uteliaisuus, ei alimmalla suorittavalla tasolla.  

Tuo tunnin mittaisen puheenvuoron oivaltava yksityiskohta ilahdutti päivääni suunnattomasti! Voimme kutsua pyramidiksi tavallisen liikeyrityksen organisaatiota, kun taas verkostomarkkinointiyrityksen rakenne on kuten nimikin kertoo, verkosto.VINKKAA UNELMATYÖ YSTÄVÄLLESI

2018-09-14
My Forever Journey
NetworkMarketing_2.jpg

Miltä tuntuisi auttaa ystävääsi löytämään unelmatyö ja saada siitä vieläpä palkkio?

Wau! Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No ihan varmasti! Mutta yhdellä alalla se on mahdollista: suoramyyntialan verkostoyrityksissä se toimii. Kun autat suoramyyntiyrityksen liikevaihtoa kasvamaan rekrytoimalla uuden tekijän myyntiorganisaatioosi, saat lisääntyvästä liikevaihdosta asiaankuuluvan palkkion.

Kun olet itse syystä tai toisesta aloittanut suoramyyntityön - ehkä sinut oli irtisanottu aikaisemmasta työpaikastasi, ehkä etsit ratkaisua lastenhoidon ja työn yhteensovittamiseen, ehkä tarvitsit lisätuloja yllättäviin menoihin, ehkä iäkäs vanhempasi tarvitsi aikaasi tai ehkä vain etsit uutta mielekästä duunia - olipa syy mikä tahansa, olet toivottavasti löytänyt oman unelmatyösi. Ilahtuisiko ystäväsi, jos tarjoaisit hänelle samaa mahdollisuutta? Yhdessä tekemällä nautitte työstä kaksin verroin. Mikään ei vedä vertoja hyvälle tiimityölle! Ja te molemmat ansaitsette rahaa.

Unelmatyö auttaa kun elämä potkii

Olen kuullut lukemattomia kertomuksia siitä, miten suoramyyntityö on auttanut ihmisiä selviytymään veloistaan tai ratkaisemaan muita joko rahaan tai aikaan liittyviä pulmiaan. Unohtumattomin tarina on Pariisista, jossa kaduilla kerjännyt afrikkalaissyntyinen kuuden lapsen yksinhuoltajaäiti nousi ryysyistä rikkauksiin. Todellinen tuhkimotarina. Verkostomarkkinointiyrityksissä kaikki on mahdollista.

Mikä tekee työstä unelman?

Unelmatyössä päätät itse ajankäytöstäsi ja työpanoksestasi. Voit joustaa, kun läheisesi tarvitsevat aikaasi. Saat tehdä työtäsi kotoa käsin. Vanhanaikaisessa työpaikassa, jotka muuten vähenevät vauhdilla, sitä kutsuttiin etätyöksi.

Unelmatyöstä ei kukaan voi irtisanoa sinua. Olet itse itsesi johtaja.

Unelmatyössä et jää yksin. Sinulla on henkilökohtainen valmentaja, se joka sinut rekrytoi tai kokeneempi mentori, joka kulkee rinnallasi, auttaa ja opettaa, miten työstä saa parhaat tulokset. Taustatuki, työvälineet ja koulutukset ovat valmiina, sen kuin aloitat. Vähän niin kuin oppisopimuskoulutuksessa, alat ansaita rahaa heti. 

Näin toteutat unelmasi

Aluksi hankit pienen määrän tuotteita, jotka sinua autetaan myymään pois. Samalla tutustut itse tuotteisiin. Hankit lisää tuotteita, jotka taas myyt pois. Pyydät ihmisiä liiketoimintaesittelyyn, ehkä seuraavan ystäväsi, joka löytää unelmatyönsä. Pyörä on lähtenyt pyörimään. Sinulla ei ole häviämisen riskiä, voit vain voittaa.

Palkan saat työpanoksesi mukaan. Jos haluat ansaita hyvin, ponnistelet enemmän. Ymmärräthän, että Menestys tulee ennen Työtä vain sanakirjassa. On kuitenkin hyvin tavallista, että jo lyhyessä ajassa osa-aikaisesta työstä saa täysipäiväisen työn palkan. Ajan myötä unelmatyö omasta ahkeruudestasi riippuen tarjoaa jopa riippumattomat tulot, mikä tarkoittaa oman työpanoksesi vähentämistä entisestään. 

Kaikki voittaa WIN-WIN-WIN

Verkostomarkkinoinnissa kaikki ovat voittajia. Päämies on tyytyväinen, koska autat yrityksen jälleenmyyjäverkostoa laajenemaan, mikä tietysti kasvattaa yrityksen liikevaihtoa. Sinä olet tyytyväinen, koska saat työstäsi oikeudenmukaisen palkkion. Ystäväsi on onnellinen, koska autoit häntä löytämään unelmatyön; työn joka parhaimmillaan ei tunnu työltä vaan uudelta upealta elämäntavalta uusien ystävien kanssa.

 Testasin Sonya-sarjan: Viisi tähteä!

2018-08-26
Forever Products
SonyaDailySkincare_ExternBanner2_3.png

Sonya Daily Skincare System on meidän upouusi ihonhoitosarjamme. Maailman Aloe Vera -ykkönen Forever Living Products on  yhdistänyt puhtaan aloe veran tarkasti valikoituihin tieteellisesti pitkälle kehitettyihin ainesosiin, jotka täydentävät aloe veran hyötyjä. Sarja on suunniteltu normaalille sekaiholle eli se sopii lähes jokaiselle.

Olen nyt muutaman päivän ajan ehtinyt testata näitä tuotteita ja olen taas uudestaan rakastunut Foreveriin. Tämä tuotesarja pääsee ilman muuta suosikkeihini!

Sarja sisältää neljä tuotetta, jotka toimitetaan omassa kätevässä meikkipussissaan: puhdistusgeeli, seerumi, kosteusvoide ja naamio.

Puhdistusgeelin levitän kosteilla sormilla kasvoille, kaulalle, dekolteelle, vaahdotan kevyesti vedellä ja huuhtelen. Ihanan kevyt ja raikas tulos eikä iho tunnu yhtään kiristävältä.

Uusi Sonya-sarja ei sisällä omaa kasvovettä, joten suosittelen käyttämään Balancing Toneria, joka lanseerattiin vajaa vuosi sitten. Säästääkseni kasvovettä kostutan vanulapun ensin vedellä, puristan ylimääräisen veden pois, ja vasta sitten lorautan siihen Balancing Toneria. 

Kasvoveden lisäksi toinen must, jota olen käyttänyt jo kaksvitosesta, on silmänympärysvoide. Awakening Eye Cream by Forever. Tämäkin tuli meille vajaa vuosi sitten. Tietenkin aloe vera -pohjainen. Taputtelen silmänympärysvoiteen kevyesti yläluomelle (ei liikkuvalle luomelle) ja silmän alapuolelle.

Sitten taas uuteen Sonya-sarjaamme: Illuminating Gel. Tätä käytän todella, todella säästeliäästi; se on uskomattoman riittoisaa! Levitän kevyesti taas koko kasvoille, kaulalle, dekolteelle. En nyt ottanut ennen jälkeen -kuvia, mutta näin heti, että tuote tekee, minkä lupaa: pienentää laajentuneita ihohuokosia. Lisäksi tuotteen luvataan tasoittavan ihon väriä ja mahdollisia tummentumia.

Illuminating Gelin päälle levitän Soothing Gel Moisturizerin. Hyvän tuntuinen kevyt kosteusvoide. Imeytyy hetkessä ja jättää todella kevyen, raikkaan tunteen iholle. Riittää minulle ainakin näin kesällä aivan loistavasti. 

Pisteenä iin päälle sarja sisältää naamion, jota suositellaan käytettäväsi 2-3 kertaa viikossa. Naamiokin on kevyt ja geelimäinen ja sen annetaan hoitaa ihoa yli yön. Se levitetään iholle Illuminating Gelin jälkeen. Naamiokin, kuten kaikki aloe vera -pohjaiset voiteemme, imeytyy ihoon nopeasti.

Tämä uusi Sonya-sarja on suunniteltu sekaiholle, mikä käytännössä tarkoittaa normaalia ihoa, joka joskus voi tuntua pintakuivalta, joskus rasvoittuvalta. Sarja sopii siis suurimmalle osalle meistä sukupuoleen ja ikään katsomatta. Nuoret tulevat ihastumaan tuotteiden keveyteen ja Hei! miehet myös, tämä on aivan loistava, helppo tapa hoitaa ihoa, testatkaa ainakin puhdistusgeeli ja kosteusvoide! 

Sonya-sarjan tuotteiden hinnat ovat erittäin kohtuulliset, melkein nolottaa, kun tiedän, kuinka kallisarvoinen ja viimeisen päälle tutkittu ja mietitty koko sarjan sisältö on. Ja kaiken perustana on tietysti luonnonmukaisesti viljelty aloe vera -kasvi omilta pelloiltamme, eikä vesi kuten käytännössä kaikkien muiden kosmetiikkavalmistajien tuotteissa. 

Huom! Jos ostat kaikki Sonya-tuotteet kerralla, pakattuna meikkipussiin, hinta on 11 euroa edullisempi, kuin jos ostaisit ne yksitellen. Koko paketin hinta on siis 97 euroa. Yksittäishinnat ovat: Refreshing Gel Cleanser 27 euroa, Illuminating Gel 25 euroa, Soothing Gel Moisturizer 29 euroa ja Refining Gel Mask 27 euroa.

Balancing Tonerin hinta on 25 euroa ja Awakening Eye Creamin hinta 21 euroa.

Suosittelen lämpimästi hankkimaan tämän Sonya-sarjan itsellesi ja myös lahjaksi. Ja hei, muistathan, että kaikilla tuotteillamme on 90 päivän asiakastyytyväisyystakuu. Voit kirjautua verkkokauppaani tai tehdä tilauksen suoraan puhelimitse tai sähköpostitse 050 528 6465, leila(a)hampaala.fi. Tuotteet voit noutaa Arabianrannasta tai voimme erikseen sopia toimituksesta.

 Kimmoisan ihon salaisuus

2018-07-15
Forever Products
infinite collagen complex.png

 

Kuvittele että pidät kädessäsi tuoretta, mehukasta luumua. Haluat varmistaa, että se on juuri sopivan kypsä syötäväksi. Kun painat luumua peukalolla, sen pinta joustaa pehmeästi, mutta kun päästät peukalon irti, painauma palautuu välittömästi entiselleen. Kuvittele sitten toiseen käteesi kuivattu luumu. Se on kova, joustamaton ja ryppyinen, eikö vaan? Kumpaa luumua haluaisit kasvojesi ihon muistuttavan?

Heinäkuun kuukauden tuotteemme auttaa sinua säilyttämään ihosi kimmoisuuden.

Pysyäkseen joustavana iho tarvitsee kollageenia. Kollageeni on yksi niistä proteiineista, joista ihomme on rakentunut. Sen tuotanto vähenee ikääntyessämme, mikä näkyy mm. hienoina juonteina ja ihon kimmoisuuden vähenemisenä.

Kauneus tulee sisältä päin, joten kuukauden tuotteemme on ravintolisä Collagen Complex. Sen tärkein ainesosa on hydrolysoitu meriperäinen kollageeni. Hydrolysoiminen tarkoittaa sitä, että kollageeni on pilkottu helposti imeytyväksi, jotta kehosi ja ihosi saa siitä nopeasti täyden hyödyn.

Kuten nimi Collagen Complex kertoo, tuote ei rajoitu vain yhteen ainesosaan vaan sisältää hydrolysoidun kollageenin lisäksi kollageenin muodostumiseen välttämätöntä C-vitamiinia, ihon toimintaa tukevaa biotiinia (B7-vitamiini) ja ihon kuivumista estäviä keramideja. 

Collagen Complex -ravintolisän hinta on 54 euroa. Tarkat tuotetiedot löydät täältä: http://myaloevera.fi/helsinki/fi/shop/category/kuukauden_tuote/product/infinite_by_forever_tm_collagen_complex

Collagen Complex on osa Infinite by Forever -ihonhoitosarjaa, joka on kehitetty nimenomaan torjumaan ihon ikääntymisen merkkejä. Sarja sisältää mm. upeat anti aging seerumin ja yövoiteen. Tutustu koko sarjaan täällä: http://myaloevera.fi/helsinki/fi/shop/product/553

Tilaa tuote täältä näiden sivujeni kautta tai soittamalla suoraan 050 528 6465 / Leila Hampaala tai sähköpostitse leila(a)hampaala.fi.Nostalginen kuvakavalkadi keltaisesta kanisterista

2018-07-10
Inspiration

Juhlavuoden kunniaksi nelikymppinen Forever vaihtoi klassikkojuomiemme muovikanisterit helposti kierrätettäviin kartonkipakkauksiin.

Aloe Vera Gel 1.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 2.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 3.5.2018 blogi.jpg
Aloe Vera Gel 4.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 6.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 5.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 7.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 18.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 17.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 16.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 15.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 13.5.2018 40-vuotisjuhla blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 13.5.2018 piknik blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 11.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 10.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 9.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 8.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 12.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 19.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 20.5.2018 blogi.jpeg
Aloe Vera Gel 29.5.2018 blogi.jpeg

 

Forever Living Products viettää pyöreitä - ja uudistuu. Toukokuussa tuli täyteen tasan neljäkymmentä vuotta maailman suurimpana ja kauneimpana aloe vera -yrityksenä. Juhlavuoden kunniaksi Forever haluaa kiinnittää entistäkin enemmän huomiota ympäristöön. Se vaihtaa klassikkomme Aloe Vera Gel -juoman muovisen kanisterin helposti kierrätettävään kartonkitölkkiin. 

Keltainen kanisteri ja minä olemme olleet erottamattomat kohta 12 vuotta. Aamuisin olen ensimmäiseksi tassutellut jääkaapille, ravistanut aloe vera -pönikkää ja hemmotellut heräilevää vatsaani elämänjuomalla. Lievittääkseni eroahdistusta otin kuvia tämän tutun keltaisen kumppanin viimeisistä päivistä. Varastin kuvausidean, luvalla, ystävältäni Kristiina Drewsiltä, joka 120 päivän ajan kuvasi elämänpuuta residenssillään Saaren kartanossa. Minä kuvasin elämänjuomaani kotonani Arabianrannassa.

Olen jakanut kuvat sosiaalisessa mediassa, mutta päivitän kavalkadin nyt myös tänne blogiini. Idea syntyi vapunaattona ja aloitin kuvaamisen vapunpäivänä 1.5.2018. Kuvien järjestys blogissa on yhtä sekamelskainen kuin vapunvietto parhaimmillaan ;) 

Seuraavat 40 vuotta rakennan yhteistä elämää keltaisen kartonkiputelin kanssa - ja vien hyvillä mielin tyhjät tölkit taloyhtiön pahvinkeräykseen. 

Forever yours!Kepeät kesäjalat

2018-06-19
Forever Products
aloe scrub.jpg

 

Kuukauden tuotteemme Forever Aloe Scrub auttaa sinua saamaan sileät ja pehmoiset jalkapohjat ja kantapäät. Nauti kesästä ja kirmaile mahdollisimman paljon paljasjaloin!

Tee itsellesi virkistävä jalkahoito:

Laita vatiin mukavan lämpöistä vettä ja yksi pumppaus Foreverin aloe vera -pumppusaippuaa. Liota jalkoja vadissa jonkin aikaa.

Purista tuubista kunnolla Forever Aloe Scrub -kuorintavoidetta ja hiero sillä huolellisesti jalkoja, jalkapohjia ja kantapäitä. Voiteen avulla kuorit hellävaroin pois kuolleet ihosolukot. Mitä pidempään jaksat käsitellä sitä parempi lopputulos.

Huuhtele ja kuivaa jalat hyvin. 

Sekoita kämmenessä reilusti Aloe Propolis -voidetta ja Aloe Heat Lotionia ja hiero jalkoihin. Jalkapohjissa on paljon akupisteitä, joten kunnon hieronta tuntuu autuaalta ei vaan jaloissa vaan koko kehossa. Jalat rakastavat pehmentävää Aloe Propolis -voidetta ja Aloe Heat Lotion virkistää, laittaa veren kiertämään ja saa olosi tuntumaan ihanan ”kevytkenkäiseltä” :) 

Huomaa kuitenkin, että käytät Heat Lotionia vain ehjälle iholle. Jos jaloissa on haavoja, eukalyptus ja muut Heat Lotionin yrtit saattavat vähän kirpaista.

Vinkki: Voit ilahduttaa jalkahoidolla myös ystävääsi.

 

Distributor
Name
Mav open MAV