Aloe Vera - Helmenhohde

Soile Teitti & Rauno Teitti

Independent Forever Business Owner

VATSAONGELMIA, IHO REISTAILEE, STRESSIÄ?

Painaako kiire, onko töissä vaikeaa, tuntuuko se vatsassa asti vai onko olotilasi muuten stressaantunut? Etsitkö jotain vaihtoehtoa arkisiin töihin ja hyvinvointisi ylläpitämiseen aivan kuten mekin jo vuonna 2004.

Me löysimme Foreverin ja Aloe Vera -tuotteet ja tänä päivänä voimme paremmin kuin ennen sekä fyysisesti että taloudellisesti.

Foreverin tuotteet ovat osa meidän ruokavaliotamme ja pääosassa ihon- ja kehonhoitoamme.

Kirjaudu nyt kotisivuillemme, niin pääset shopiin tutustumaan tuotteisiin. Kun teet tilauksen viikon sisällä kirjautumisesta, saat tutustumislahjan. Mutta tämä on voimassa vain viikon ajan!

Sinä voit tehdä ostoksia kaikessa rauhassa. Maksu on helppoa ja toimitus aina kahden viikon sisällä. Kaikkia ostoksia koskee 90 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen ostoksiisi, saat kaikki rahasi takaisin. 

Olisiko sinusta mukavaa saada kerran kuukaudessa kirje, jossa kerrotaan terveellisistä elintavoista, itsensä hoitamisesta ja kaikesta muusta mukavasta? Klikkaa siinä tapauksessa vihreästä yläpalkista @kuukausikirje ja käy kirjaamassa tietosi, niin tulet saamaan Foreverin kuukausikirjeen itsellesi ihan pian.

Toivotamme sinut tervetulleeksi aloe vera -maailmaamme!

Soile ja Rauno Teitti

 

 

 

 


 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.