Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

 

Olen auttanut
pelastamaan 34 838 mehiläistä!

Forever Living Products
yhteistyössä Bee Partnersin kanssa

TERVETULOA Hannele Marjatan Aloe Vera -sivuille!

Hei! Hyvää alkua vuodelle 2019!

Katso tarjoukseni alempaa tekstistä...(Ja myös ystävänpäivätarjoukseni huulivoiteista..)

Tammikuussa kuukauden tuote on Aloe vera gel -juoma. Se mistä kaikki lähti liikkeelle. Aloe verasta, joka on ollut jo tuhansia vuosia ihmisillä käytössä, kuuluisia käyttäjiä sanotaan olevan Cleopatra, Aleksanteeri Suuri, Mahadma Gandhi..

Todellinen tähti Foreverilla on jo kultaisen keltainen pullo (nyt purkki).. neljäkymmentä vuuotta miljoonille ja miljoonille ihmisille hyvää oloa, ja hyvinvointia sanan kaikissa merkityksissä tuonut Aloe vera gel - juoma, josta kaikki alkoi, kun Rex Maughan halusi paitsi auttaa ihmisiä hyvällä tuotteella, hän halusi myös tuoda mahdollisuuden tavallisille ihmisille, kotiäideille ym saada elämäänsä toivoa, elantoa, mahdollsuutta parempaan, for ordinary people to achieve extraordinary. Hän loi moton The power of Forever is the power of love. Ja sitähän joulunkin sanoma puhtaimmillaan juuri on. Välittäkäämme, rakastakaamme toisiamme ja itseämme, tuokaamme hyvää ympärillemme ja auttakaamme.

Aloe vera gel ja sen makusisarukset Aloe berry nectar ja Aloe peaches

TARJOUKSENI: OSTA  (3 kahden hinnalla eli 64 eurolla saat haluamasi maut* - koko perheelle ja ihmisille, joista välität)

Monilla on uuden vuoden vaihteessa erityinen halu ja tarve muuttaa elämäänsä, tehdä hyviä päätöksiä, uuden vuoden lupauksia. Tee hyvä päätös ja ota luonnollinen aloe vera ruokavalioosi, kutem ´n itse otin vahaat 8 vuotta sitten kuukauden tuote Aloe vera gel. ja joulun jälkeen sopii täydellisesti 8 päivän C9 (Change 9) -ohjelma, jonka ostajana saat yhden ekstratölkin aloe vera juomaa, jota voit pakettia odotellessasi jo juoda ja pääset alkuun hyvässä päätöksessösi. Lue tarkemmin alempaa tekstistä.

HUOM. TARJOUS nro 2!: 

C9 (CHANGE 9) -paketti

Aloita elämäntapamuutos vauhdikkaasti

C9-ohjelma kestää yhdeksän päivää ja voi auttaa sinut pääsemään vauhdikkaaseen alkuun matkalla kohti terveempää itseäsi.

Kenelle?

Kaikille, jotka haluavat ottaa askeleen kohti terveellisempää elämäntapaa. Saat C9-ohjelman mukana selkeät ohjeet ja kaikki onnistumista varten tarvittavat työkalut. Pakkaus sopii kaikille aikuisille, jotka haluavat muutosta, mutta tarvitsevat avittavaa alkusysäystä päästäkseen alkuun.

Tuote-edut:

 • opi koostamaan ateriasi

 • opi pääsemään alkuun treenaamisessa

 • opi välttämään sudenkuopat matkan varrella

 • saat kattavan ohjelman, joka sisältää valikoituja ravintolisiä uutta elämäntapaasi tukemaan

Näin se toimii

C9 on ensimmäinen askel loppuelämän mittaisten tapojen luomisessa, joiden avulla saavutat kestävän painonhallinnan – vain yhdeksässä päivässä. Ohjelma on tehokas ja helppo noudattaa, ja se sisältää kaikki tarvittavat työkalut muutoksen käynnistämiseen tänään. Pakkaukseen kuuluu valikoituja ravintolisiä, jotka tukevat uutta elämäntapaasi. Saat selkeän ohjekirjan, joka opastaa ja kannustaa sinua askel askeleelta koko ohjelman ajan. Mukana on myös kätevä shaker ja mittanauha.

Pakkauksen sisältö

Forever Ultra™ Vanilla (1 x 15 annosta), Forever Therm™ (1 x 60 tablettia), Forever Fiber™ (1 x 30 annosta), Forever Aloe Vera Gel™ (2 x 1 litraa) + ohjekirja, mittanauha ja shaker.

Saatavilla on myös pakkaus, jossa on suklaanmakuinen Forever Ultra™.

Osa FOREVER F.I.T.™ -ohjelmaa

C9 on osa Forever F.I.T.™ -elämäntapaohjelmaa, lue lisää muista sarjan pakkauksista erillisistä tuotelehdistä.

HUOM! C9-paketin ostaja saa kaupan päälle ekstratölkin Aloe vera gel -juomaa (tai Aloe berry nectar tai Aloe peaches), jonka juomisen voit aloittaa C9-pakettia odottaessasi (C9:n saapuminen kestää n. 6 pv). Hinta 151 euroa.  (+ 32 euron aloe vera juoma)!!

Ja kun pääset hyvään alkuun, haluat varmasti jatkaa...

F15 Beginner Vanilla/Chocolate

Tervetuloa uuteen elämääsi

F15 koostuu kolmesta kattavasta ruokavalio- ja harjoitusohjelmasta, jotka tukevat sinua elämäntapamuutoksessa. Ohjelmat opettavat sinulle, miten syödä ja treenata – ja miten voit välttää sudenkuopat ohjelman päätyttyä. F15 Beginner on täydellinen ensimmäinen askel, joka auttaa sinut alkuun elämäntapamuutoksessa. Intermediate, kun sinulla jo on pohjaa liikunnassa ja advanced-taso, jos olet erittäin aktiivinen liikkuja/urheilija tms.

Ostaessasi sekä C9 että F15-paketin hyödyt siitä enemmän myös rahallisesti. Erikseen molemmat paketit ohjeineen ä 151 euroa. Yhdessä 290 euroa (saat postikuluitta). Ja halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Tukholmaan toukokuussa Foreverin suurimpaan vuosittaiseen kansainväliseenainutlaatuisen huikeaan tapahtumaan 10.-11.5.2019. Kysy lisää. Omalla ID-tunnuksellasi 256,70 euroa.

YSTÄVÄNPÄIVÄÄ AJATELLEN.- ALOE LIPS

Osta yksi Aloe LIps -huulivoide, saat toisen kaupan päälle, osta 2, saat 2 extraa, osta 3 saat 3 extraa jne. Tämän parhaan huulivoiteen hinta on 5 euroa/kpl. Tai osta 12 kappaleen rasia hintaan 50 euroa- 


t.´

* TRI-PAK: Kolmea eri makua C-vitamiinia sisältävää Aloe vera -juomaa

Kolme litraa ja kolme eri makua hyvänmakuisia Aloe vera -juomia hienossa ulkopakkauksessa. Pakkaus sisältää luonnollisen Forever Aloe Vera Gelin™, karpalon- ja omenanmakuisen Forever Aloe Berry Nectarin™ ja auringon kypsyttämältä persikalta maistuvan Forever Aloe Peachesin™. Kaikki juomat koostuvat käsin poimitun ja täydellisen kypsänä korjatun Aloe veran hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Nyt juomat sisältävät lisäksi C-vitamiinia ja niissä on entistä maukkaampi maku – kaikki tämä ympäristöystävällisessä Tetra Pak -pakkauksessa. 

Kenelle?

Pakkaus sopii lahjaksi ja on hyvä tapa saada vaihtelua arkeen. Aloe vera -juomamme sopivat kaikille, jotka haluavat uuden tavan arkeensa. Tuote sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat pysyä reippaana ja virkeänä. Juomat sisältävät nimittäin C-vitamiinia, joka muun muassa auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat käyttäneet Aloe veraa jo aikojen alusta asti. Olet ehkä jo kokeillut Aloe veraa sisältäviä ihonhoitotuotteita ja nyt sinua kiinnostaa Aloe veran käyttö ravintolisänä. Pääset myös hyvään seuraan: jo miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa rakastavat Aloe vera -juomiamme.

Tuote-edut:

 • kolme Tetra Pak -pakkausta Aloe vera -juomaa, kolme eri makua hienossa ulkopakkauksessa

 • käsin poimittua, laatusertifioitua Aloe veraa

 • C-vitamiinia, joka muun muassa auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

 • luontaisesti makeutettu (Forever Aloe Vera Gel™ on täysin makeuttamaton) tuote, joka ei sisällä väri- tai säilöntäaineita
 
 

LAHJAT....

Eikö olisikin ihanaa antaa lahja, joka tekee saajansa iloiseksi, tyytyväiseksi, onnelliseksi, kun hän on käyttänyt lahjaa ja sen ehtinyt erinomaiseksi todeta. Lisäksi osotoksellsi on 90 päivän tyytyväísyystakuu. (Jopa loppuunkäytetty purkki/purtilo tms palautettuna minulle kuitin kera ja saat rahat takaisin, jos ei ole tyytyväinen).

Saat minulta hyvää henkilökohtaista palvelua ja vinkit miim lahjoiksi kuin ommaan jokapäiväiseen/viikkoiseen perheen käyttöön. POSTIKULUITTA! :) Laita esim. viestiä 044-2411696 ja autan sinua mielelläni.

 

90 päivän asiakastyytyväisyystakuu takaa tyytyväisyytesi. Saat rahat takaisin, jos tuote ei sinua syystä tai toisesta tyydytä. Palautat silloin vaikka tyhjäksi käytetyn pakkauksen ja kuitin ja homma hoituu helposti. FI56 5419 0140 0892 71 (OP) tai FI89 3939 0039 9376 93 (S-pankki).

www.myaloevera.fi/hannelemarjatansivu FB:HMAloe

Nyt sinulla on mahdollisuus saada kolmea erilaista tuotekassia kokeiltavaksi lainaan ilmaiseksi. Käyttäjäkokemuksia otan vastaan mielelläni ja saat Aloe Lips tai Sun Lips -huulivoiteen vaivan palkaksi. Kassin saat n. 3 päiväksi kotiisi lainaksi. Varaa minulta. Katso tarkemmin Facebookin HMloe-sivultani. Ja toki voit halutessasi ostaa yhden tai vaikaa kaikki 3 itsellesi. :) Kysy kuitenkin siinä tapauksessa miten saat tuotepaketit 15% edullisemmin.

 

Suositut Aloe vera -juomamme ovat nyt entistä parempia, koska ne ovat saaneet uuden, ympäristöystävällisen pakkauksen ja parannetun koostumuksen. Uusi koostumus tekee mausta entistäkin herkullisemman, ja lisätyn C-vitamiinin ansiosta sinun on FBO:na helpompi puhua tuotteista asiakkaillesi. Lisäksi juomat sisältävät suuren pitoisuuden käsin poimittua ja laatusertifioitua Aloe veraa, jota on Forever Aloe Vera Gel™ -juomassa kokonaiset 99,7 %.

 

Forever Aloe Vera Gel™
Luonnollinen Aloe vera -juoma koostuu käsin poimitusta ja täydellisen kypsänä korjatusta Aloe verasta.

Forever Aloe Berry Nectar™
Maukas Aloe vera -juoma, joka maistuu karpalolle ja omenalle

Peaches Aloe ..

Tämä ihanan Infinite-ihonhoitosarjan ostaja saat paketin (191 e) kaveriksi jonkin seuraavista kaupan päälle:Day lotion -päivävoide, jossa aurinkosuoja (sk 20, UVA-, ja UVB-suoja) (arvo 40 e), Smoothing exfoliator -kuorinta (arvo 20 e) tai Balancing toner -kasvovesi (arvo 24 e)+ Organic cotton pads (arvo 3 e), (luomupuuvillasta tehdyt vanulaput)...tai monien suosikki, ihanan tuoksuinen ja tuntuinen Sonya Aloe Nourishing serum (47 eur) -seerumi...Myös lahjakortit saatavilla haluamallesi summalle

Tilauksen voit laittaa niin tekstarilla (puh. 044-2411696), yv:llä esim Instagramissa, Facebookissa tai s-postilla: hannelemarjatta.aloevera@gmail.com Postitus ilmaiseksi (sekä tuotteella ja lahjakortilla.) 90 päivän asiakastyytyväisyystakuu Foreverin tuotteilla. Maksaa voit tilille: FI56 5419 0140 0892 71 (OP) tai FI89 3939 0039 9376 93 (S-pankki) Hannele Huida Kysy tarkemmin hintoja tai vinkkejä tarvittaessa. 

KEVÄTHAASTE!!

Haastan sinut mukaan sinun omiin hyvinvointitalkoihisi. Olisiko aika ottaa askel itsensä satsaamiseen? Äitinä tiedän, että varsinkin oma lapsi menee useon kaiken edelle, niinkuin kuuluukin. Mutta jos en pidä itsestäni huolta, ei perheenikään voi hyvin. Aloita pienestä ja ota itsellesi uusi hyvä tapa. Itse aloitan aamuni aloella. Se on mum AAA-luottoluokitukseni ja panoni elämäni terveystilille.
Kokeile 3 kk, mitä aloe vera sinulle tekee.

Voit valita juomamaun makusi mukaan (perus, karpalo-omena tai persikka). Kirjaa paperille, miten voit nyt..kaikkineen.. ja tee sama 3 kk:n päästä. Jos et ole tuolloin tyytyväinen, saat rahasi joka juomastasi pullosta. Säästä ne tyhjät pötikät ja kuitin ja 90 päivän asiakastyytyväisyystakuu hoitaa homman. Eikä ole meikäläisen pussista pois vaan yritys korvaa tämän minulle. Älä odota mitään pikaihmeitä ja ole kärsivällinen.

Seuraa Facebookissa HMAloe-sivuani.

#haaste #hyviinvointihaaste #HMAloe #challengeyourself #feelinggood #feelingbetter #aloehaaste #aloechallenge #keväthaaste #uusialku #3kuukautta

Göteborgissa&Mölndalissa kesäjuhlissa, Summer partyssa. Lähde mukaan! :) Itse olen jo ansainnut pätevöityneenä sinne liput kahdelle!

Haluaksi tiimiin, haluatko itsellesi omaöööa ID-numerolla tuotteita edullisemmin? Halutako työkaluja muuytokseen? Lisätuloja? UUden työn?  Nyt jos koskaan on hyvä aika lähteä mukaan Forever-perheeseemme...sinun lähtökohdistasi käsin. Minä ja tiimiläiseni kerromme mielellämme lisää. Wherever you are. Forever is in over 160 countries all over the world. Mitä unelmia sinä haluaisit saada toteutetuksi ensi vuonna tai 5 vuoden päästä?  Forever voisi olla kenties työkalu siihen. Kyse on itsestäsi!

 

 

 

 

 

 

 

!!!! My TOP OFFER about ARGININE (Argi+).

 

Do you know arginine? If not, here is your chance to get to know this wonderful companion. Let me introduce it. You can NOW get (until 5th February) 2 daily doses for 5 euros (including posting). And if you decide that you want have more, you can buy the whole package with 30 daily portions at the price of 69 euros (- 5 euros that you paid for 2 portions and without postal costs separately, so in 64 euros.) And if do not like this after all, you have 90 days money back guarantee and you get your money back. Fair, isnt it? :)

What is arginine and Argi+ ? Contact me and I will give you more information in English, too. You can get in touch with via Facebook (HMAloe or Hannele Marjatta Huida or tel. -358442411696) Maybe you can find some info also in my international homepages: www.HMAloe.flp.com

Voit vaikkapa tulla mukaan C9-porukkaamme, tsemppiä saa milloin vaan. Itse jatkan 1.2. Forever F.I.T.-ohjelmaa F15-ohjelman ntermediate-tason ohjeilla. Aloittelijataso tehty jo syksyllä ja jatkaen tammikuussa. 15:een päivään jakautuvaan ohjelmaan kuuluvat hyvä ohjekirja, tsemppiryhmä, liikuntaohjeet videolla (voit treenata kotona milloin haluat ja omaan tahtiisi.) ja ohjeet hyvään syömiseen, liikuntaan ja lepoon kera näitä tukevien laadukkaiden ravintolisien. Liikuntatasoja on 3 aloitustilanteestasi riippuen. Beginner, intermediate, advanced. 2 ensimmäisitä meille "tavallisille tallaajille" , edistynyt taso, jos olet jo valmiiksi todella aktiivinen liikkuja, huippu-urheuílija tms.     Ota yhteyttä vaikkapa Facebookin HMAloe-sivuni kautta tai puh. 044-2411696. Tiimiläiseni Suvi on aiheeseen liittyvän FB-ryhmän perustanut ja pääset ryhmään, kun vinkkaat siitä minulle. :)

Seuraa myös Facebookin HMAloe-sivuani. Sieltä löytyy monenlaista tietoa tuotteista, vinkkejä ja muuta mukavaa.   ....

 

Kysy tarkemmin, mitä hyödyt TOP8-paketin ostamisesta (on useampia vaihtoehtoja)! TOP8-paketin ostaja saa edullisesti Foreverin suosituimmat tuotteet ja ostoskassin ja lisäksi kaupan päälle 2 deodoranttia TAI aloenestesaippuan TAI Aloe Shaven (parran ja/tai muiden ihokarvoijen ajoon), Aloe-jojoba shampoon TAI Forever Ultra -proteeinijauheen (suklaan tai vaniljan makuisena. Hyvä lisä pirtelöön, pannariin, tai vaikka vaan sellaisenaan maitoon tai veteen sekoitettuna)).  

Osa tuotteista saattaa löytyä saman tien suoraan pikkuvarastostani. Muussa tapauksessa teen tilauksen ja niiden saapuminen kestää yleensä 5-9 päivää.. saat tuotteet toimitettuna kotiisi tai postikuluitta kauemmaskin.Laita viestiä 044-2411696, 050-5918647, FB:n kautta tai tee tilaus kotisivujeni kautta (www.myaloevera.fi/hannelemarjatansivu), jolloin voit maksaa myös kätevästi Klarna-maksutavalla.

Oletko päässyt jo kokeilemaan uutta ihonhoitosarjaa Infinite by Forever? Oman esittelyni jälkeen tuolla alempana tästä HUIPPUJUTUSTA tarkemmin. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen (esim. sms puh. 044-2411696). saat kokeilla pakettia VIIKON rauhassa kotonasi ILMAISEKSI. Jos haluat tämän jälkeen paketin omaksessi, saat ostaa sen tai palauttaa minulle (eli noudan sen pois). Hinta 188 euroa... + .

TESTAAJAN ETU, 30€ LAHJAKORTTI

Koska olen varma, että tulet pitämään siitä niin paljon, että haluat suositella sitä ystävillesikin, tarjoan sinulle nyt aikaisen testaajan edun:

 • Hanki oma infinite by FOREVER sarjasi ja käytä sitä säännöllisesti
 • Kutsu ystäväsi kauneusiltaan noin kuukauden kuluttua (väh. 3 vierasta)
 • Saat lahjakortin, jonka arvo on 30€
 • Myös ystäväsi tulevat saamaan tarjouksen

 

Katso tämän tekstin lopusta, mikäli haluat olla 1 kymmenestä Infinite by Forever -ihonhoitosarjan testaajasta.  In ENGLISH: See the end of this page if you want to be one of the 10 people testing the new Infinite by Forever kit.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi kotisivuilleni.

Olen iloinen kiinnostuksestasi Forever Living Products -yhtiötä ja heidän tuotteitaan kohtaan. Palvelen mielelläni halutessasi lisätietoa tuotteista, niiden käytöstä ja hankinnasta. Tutustu rauhassa  ja ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Esittelytilaisuus järjestyy toivomusten mukaan ja tuotteiden toimitus onnistuu tilanteeseen sopivalla tavalla - myös postitse.

 

Voit myös pyytää ilmaiseksi kokeiltavaksi kaikessa rauhassa kotonasi muutaman päivän ajaksi laukun, jossa on otos ihanista tuotteistamme. - Ilman sitoumuksia.

Kuvassa olen toissa vuoden (2016) tammikuussa Göteborgissa Skandinavian jälleenmyyjien tapaamisen illallisilla. ja taas tammikuussa mennään! Hauska ja antoisa matka, joka on vuosittainen ja jonne kannattaa lähteä mukaan. Tälle matkalle voit päästä mukaan Foreverin maksaessa niin liput, hotelliyöt ja matkat/käyttörahaa kahdelle!! Hauskanpitoa ja huippukoulutusta oli vuosi sitten 3500 muun skandinaavisen Forever-kollegan kanssa. Nyt on parhaillaan menossa kampanja, jossa pääsee ensi kesäkuussa omiin "Linnan juhliimme" Mölndahliin (Göteborgiin kupeeseen) nauttimaan ihanasta Skandinavian toimistomme puistosta ja illoisesta tunnelmasta kesäjuhlilla. Samalla pääsee kuulemaan myös hyviä puhujia. :) Ota saman tien yhteyttä (vaikka yv:llä Facebookin: HMAloe -sivuni kautta) ja kerron, miten pääset mukaan. :)

Mikäli olet kiinnostunut itsenäisen jälleenmyyjän (=itsenäinen Forever Business Owner) mahdollisuuksista (vaikka vain tilataksesi itse itsellesi tuotteita edullisemmin), saat lisätietoja jälleenmyyjänä toimimiseen liittyvistä asioista ottamalla yhteyttä minuun. Mikäli sen jälkeen haluat mukaan toimintaan, olen myös jatkossa käytettävissäsi ja apunasi rakentamassa haluamasi liiketoiminnan. Korkealaatuisten Aloe vera -tuotteiden ja tyytyväisten asiakkaiden kanssa työskentely on antoisaa ja hauskaa, lisäksi voit itse määritellä paljonko teet ja kuinka paljon haluat ansaita. Mutta jos niin haluat, voit jälleenmyyjänä tilata tuotteita edullisemmin vain itsellesi, ilman että kukaan velvoittaa sinua enempään :) Sinusta itsestäsi riippuu, miten mahdollisuuttasi hyödynnät. Forever on minulle ja voi olla kenties sinullekin työväline, jonka avulla saat hiukan extraa, lisätuloja, tai jopa uuden työn. Itse teen tätä myös mm. turvatakseni eläkepäiväni. Tiiminä toisiamme tukien ja kädestä pitäen opastaen. <3

Jos haluat PIKASTARTIN tähän (kansainväliseen) bisnekseen, ota yhteyttä. hannelemarjatta.aloevera@gmail.com

Voit tilata minulta tuotteita soittamalla, lähettämällä minulle tekstiviestin tai sähköpostia, mutta voit myös käyttää Verkkokauppaani. Sieltä pystyt näkemään myös tuotteiden hinnat netissä. Luo oma tili käyttöösi ja pääset katsomaan tuotevalikoiman hintoineen. Voit luoda omat tunnukset verkkokauppaani vasemmalta ylhäältä kohdasta "Kirjaudu sisään" ja sieltä valinta "Luo tili". Kysy tarvittaessa neuvoa: sähköpostiosoitteeni on hannelemarjatta.aloevera@gmail.com puh. 050-591 86 47

..Tai kutsu 1-10 kaveriasi tms. koolle viettämään hauska hetki hyvinvoinnin parissa.  Samalla tutustumme laadukkaisiin tuotteisiin hyvinvointi-, kuntoilu- ja kauneus –tuoteryhmistä. Tai voimme järjestää jonkin muun teema- tai hemmotteluillan porukan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä.

Tarjoan hyviä vaihtoehtoja myös varainhankintaan luokille, seuroille, kouluille turvallisesti ja helposti.

Voit seurata minua myös Facebookin HMAloe-sivullani <3

ALUSSA mainitsin HUIPPUJUTUSTA!!: ...eli....

Etsin anti-aging testaajia
(28-vuotiaasta lähtien olisi suositeltavaa aloittaa jo ennaltaehkäisykin, mutta koskaan ei ole myöhäistä.)

Onko sinulla itselläsi ensimmäisiä ryppyjä, juonteita, jotka häiritsevät sinua? Tai tiedätkö jonkun (äiti, mummi, täti, isä, kummi, pappa, setä tai eno), jotka olisivat onnellisia, jos heillä olisi ihon kimmoisuutta vähän enemmän?

Jos olet kiinnostunut tai haluat lisätietoja - lähetä minulle yksityisviesti FB: HMAloe (tai FB: Hannele Marjatta Huida) tai s-posti: hannelemarjatta.aloevera@gmail.com

Tässä INFINITE-sarjasta tietoa:

Uudet ja mullistavat tuotteet!
Forever on lanseerannut uuden mullistavan ihonhoitosetin – infinite by Forever – joka keskittyy ihon hyvinvointiin kaikista näkökulmista.

Foreverin ihonhoidon asiantuntijat ovat yhdistäneet mahtavat ainesosat, kuten peptidit, kollageenin, luonnolliset mineraalit ja kasvit, uusimpaan tieteellisen tutkimukseen. Tällä tavoin kehitimme edistyneitä tuotteita, jotka täydentävät Aloe veraa ja vahvistavat sen kosteuttavia ja ihoa hoitavia ominaisuuksia.

Settiin kuuluu yksi ravintolisä ja kolme ihonhoitotuotetta, jotka torjuvat ikääntymisen merkkejä. Ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sekä miehille ja naisille. Kaikki tuotteet ovat lisäksi hajusteettomia.

• hydrating cleanser – puhdistusemulsio 118 ml
• firming serum – kiinteyttävä seerumi 30 ml
• collagen complex – ravintolisä 60 tablettia
• restoring crème – kasvovoide 48,2 g

Tuotteet lanseerataan ainoastaan yhtenäisenä settinä, eikä niitä voi ostaa erikseen. Olemme todella ylpeitä siitä, että Pohjoismaat kuuluu ensimmäisiin markkinoihin, joilla setti lanseerataan.

IN ENGLISH: You can’t stop the sands of time, but you can slow them down with Forever’s newest and most advanced anti-aging line: infinite by Forever™. Combing four powerful products, this system helps improve the appearance of skin, smooth fine lines and wrinkles and allows you to push back on the traditional constraints of aging. Dive deeper into the new advanced skin care from Forever - infinite by Forever™, here: http://foreverliving.com/page/products/new-products/

I am looking for anti-aging test people, women and men 
(from about 28 years it is recommended to all to start)

Do you have the firsti wrinkles or fine lines that are disturibing you?, Or do you know someone (mother, grandmother, aunt, mother-in-law, father, uncle, grandfather, father-in-law..) that would be happy if their skin had a little more elasticity?

The new skin care set #Infinite on #new, and I am looling for 10 women or men to test it.

If you are interested about this theme join in with the word #testset.

As the testperson you get the set, not only as first people but also to a costprice  (133 euroa)  - awesome, istn't it?

All I need is after one month your feedback and experiences and your before&after pictures. (Which are NOT published unless you yourself want to to it yourself.) 

This offer is limited and only for 10 test people.

If you are Interested or want more information - send me a private message through my FB-page HMAloe  (or FB: Hannele Marjatta Huida) or e.mail: hannelem@flp.com

Auch auf Deutsch kann ich Information geben.

Också på svenska kan jag ge information.

Hannele:)

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.