Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Anita & Sameh/ Onnistus Ay

Sameh Hakem & Anita Mäntynen-Hakem

Independent Forever Business Owner

Ota yhteyttä meihin

Sameh Hakem & Anita Mäntynen-Hakem
Independent Forever Business Owner

Matkapuh.: 0456778555 Aimolantie 28 C
04500 Kellokoski
Suomi

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja/tai s-postiosoitteesi, niin tulemme ottamaan yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä minuun

Olemme Anita ja Sameh, asumme nykyisin Tuusulan Kellokoskella. Tutustuminen Foreverin aloe vera -tuotteisiin on alkanut jo vuosia sitten ja tuotteita on ollut siitä lähtien vaihtelevassa mutta säännöllisessä käytössä. Jälleenmyyjiksi ryhdyimme syksyllä 2011 ja liiketoiminnaksi tämä on meillä muuttunut yrityksen perustamisen myötä kesällä 2013. Tiiviisti kuvioissa mukana on myös alkuvuodesta 2012 syntynyt poikamme.

Foreverin maailmassa tutustumme jatkuvasti yhä useampaan mahtavaan tuotteeseen sekä inspiroiviin ihmisiin verkostossa, kasvatamme tietämystämme sekä osaamistamme ja suuntaamme eteenpäin. Otamme mielellämme mukaan matkalle juuri sinutkin!


Miksi juuri Forever ja aloe vera -tuotteet?

Pidämme itse Forever-tuotteista ja tiedämme niiden hyvän laadun, joten niitä on helppo suositella muillekin. Tärkeitä meille ovat myös eettinen laadukkuus niin tuotannossa kuin liiketoiminnassakin. Asiakastyytyväisyystakuu helpottaa myös tuotteiden markkinointia ystäville ja tuttaville.

Pääsimme aloittamaan yhteisen liiketoiminnan pienellä pääomalla ja ilman riskejä. Helpommaksi ei aloittamista voi enää tehdä!

Olemme voineet koko ajan toimia omalla aikataulullamme perhe-elämämme sekä muiden töiden ja opintojen ohella, saaden samalla lisätuloja.

Terveys ja hyvinvointi on kasvava ala sekä jokaista henkilökohtaisesti koskettava asia.

Tavoitteenamme on myöhemmin käynnistää toiminta myös toisessa kotimaassamme Egyptissä. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Tule mukaan, ota yhteyttä!

Liikumme Keski-Uudenmaan lisäksi lähes päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä esimerkiksi Heinolan seudulla, joten voimme sopia tapaamisia ja esittelyjä myös oman alueemme ulkopuolelle.

 

Innostunein terveisin,

Anita ja Sameh