Lämpimästi tervetuloa!

Oletko koskaan kuullut aloe verasta? Meidän aloe veramme (Aloe Barbadensis Miller) on ollut noin 4000 vuoden ajan ihmisten suosima kasvi eri tarkoituksiin. Sitä voi hyödyntää omassa kehossa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja sen hyödyt ovat olleet näkyviä kautta aikojen. Tuotteemme perustuvatkin siihen, että ne sisältävät suuria määriä aloe veraa, jolloin tuotteista saadaan kaikki hyödyt irti.

Täällä pääsetkin nyt tutustumaan Foreverin koko kehon ihaniin Aloe vera -tuotteisiin, sekä myös itse yritykseen, joka on valmistanut nämä tuotteet alusta asti itse. Luo oma tilisi shopissa, niin näet tuotteiden hinnat ja voit tilata niitä suoraan kotiisi. Tilin luominen ei velvoita mihinkään.

Voit myös kääntyä puoleeni missä tahansa asiassa mikäli sinulla on tuotteista tai liiketoiminnasta jotakin kysyttävää. Käytän itse tuotteita jokapäiväisessä elämässä ja kehoitan myös sinua kokeilemaan ja ihastumaan! Nimittäin tuotteilla on aina 90 päivän tyytyväisyystakuu, joten kokeile ihmeessä ilman riskejä.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää niin tuotteista kuin liiketoiminta mahdollisuudesta!

Ystävällisin terveisin, Suvi Seppä

 

Forever FastBreak on kesän paras välipalapatukka, joka sopii nopeaksi ja terveelliseksi välipalaksi, lisäpolttoaineeksi tai proteiinilisäksi treenin yhteydessä! Sisältää kultaista toffeeta, mureaa maapähkinävoita ja suussa sulavan suklaanmakuisen kuorrutteen. Terveellinen vaihtoehto heille, joiden herkkuhammasta välillä kolottaa!

Kpl hinta yksittäin 4,75€. Laitathan minulle viestiä, jotta saadaan yksittäiset välipalapatukat perille vaivattomammin!

 

Aloe Vera Gelly -voide 20.6.-5.8.2018 välisen ajan nyt vain 16 euroa! (max kaksi voidetta per talous kertaostoksella) Nauti kesästä ilman kutisevaa ihoa.

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.