Lämpimästi tervetuloa!

Oletko koskaan kuullut aloe verasta? Meidän aloe veramme (Aloe Barbadensis Miller) on ollut noin 4000 vuoden ajan ihmisten suosima kasvi eri tarkoituksiin. Sitä voi hyödyntää omassa kehossa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja sen hyödyt ovat olleet näkyviä kautta aikojen. Tuotteemme perustuvatkin siihen, että ne sisältävät suuria määriä aloe veraa, jolloin tuotteista saadaan kaikki hyödyt irti.

Täällä pääsetkin nyt tutustumaan Foreverin koko kehon ihaniin Aloe vera -tuotteisiin, sekä myös itse yritykseen, joka on valmistanut nämä tuotteet alusta asti itse. Luo oma tilisi shopissa, niin näet tuotteiden hinnat ja voit tilata niitä suoraan kotiisi. Tilin luominen ei velvoita mihinkään.

Voit myös kääntyä puoleeni missä tahansa asiassa mikäli sinulla on tuotteista tai liiketoiminnasta jotakin kysyttävää. Käytän itse tuotteita jokapäiväisessä elämässä ja kehoitan myös sinua kokeilemaan ja ihastumaan! Nimittäin tuotteilla on aina 90 päivän tyytyväisyystakuu, joten kokeile ihmeessä ilman riskejä.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää niin tuotteista kuin liiketoiminta mahdollisuudesta!

Ystävällisin terveisin, Suvi Seppä

 

Kun ostat Forever Argi+ paketin 11.12.2017 - 28.2.2018 välisenä aikana, saat sen hintaan 62 euroa. Hyödynnä talven tarjous, vaikka useammalla Argi+ paketilla.

 

15.1.-28.2.2018 välisenä aikana Top 8 -tuotepaketin tuotteet osta 3, maksa 2. Tarjoan halvimman tuotteen. Voit myös hyödyntää tarjouksen ostamalla 6 tuotetta ja maksalla niistä vain 4 tuotetta, tarjoan aina edullisimmat tuotteet. Argi+ hinta pysyy tämänkin tarjouksen ohessa 62 eurossa (norm. 67€).

 

Vital 5 paketin mukaan yksi ylimääräinen Forever Active Probiotic helmikuun ajan! Vital 5 -paketti on täydellinen yhdistelmä tärkeitä ravintoaineita koko elimistölle, hyvinvointia päästä varpaisiin!

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera