Risto ja Tella

Risto Hanski & Tella Irene Hevonoja

Independent Forever Business Owner

Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 

 

Forever Living Products on alallaan maailman suurin

Tervetuloa tutustumaan maailman parhaaseen hyvinvointikasviin, Aloe Veraan sekä liiketoimintamahdollisuuksiin maailman nopeimmin kasvavien hyvinvointi ja tiimimarkkinoinnin parissa.

Valmennamme aloittavia jälleenmyyjiä

Olemme Risto Hanski ja Tella Hevonoja, olemme toimineet vuodesta 2008 Foreverin jälleenmyyjinä. Risto toimii myös kouluttajana ja avustaa alkavia yrittäjiä sekä toimii mentorina jo toimiville yrityksille.

Tilaa tuotteita helposti

Haluamme kertoa lisää kaikesta Aloe Veraan ja Foreveriin liittyvästä. Ota rohkeasti yhteyttä selvittääksesi mitä hyötyä juuri sinulle se antaa lisätulojen tai kokonaan uuden uran muodossa.

Jätä sähköpostiosoitteesi

Tutustu sivuihin ja ota yhteyttä puhelimitse Risto Hanski 050-5742808 tai sähköpostitse risto.hanski@pp.inet.fi ja kerron sinulle lisää ja voit sen jälkeen päättää onko tämä sinun juttusi.

 

 

Katso mitä hyötyä sinulle Foreveristä saattaisi olla:

 

http://www.foreverliving.fi/karriar

 

 

 

Voi hyvin!

 

Risto ja Tella

 

 

 

 

Puhelin:050 574 2808

Sähköposti: risto.hanski@pp.inet.fi

www.myaloevera.fi/espoonlahti

Amiraalin puistotie 6, Espoo, Espoonlahti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.