Kehon oikea happoemäs-tasapaino ja suolistosi kunto ovat hyvinvoinnillesi ratkaiseva ja iso asia. 80 prosenttia immuunipuolustussoluista sijaitsee suolistossa ja kun huolehdit suolistosi bakteerikannasta terveellisellä ruokavaliolla, suolistossasi ei tapahdu vastustuskykyä heikentäviä bakteerikannan muutoksia. Suoliston pinta-ala on jalkapallokentän kokoinen eli ei todellakaan olen ihan sama mitä suuhusi pistät!

 

Henkilökohtaisen, luomulaatuisen ja ravitsemuksellisesti korkeatasoisen ruokavaliosi tueksi suosittelen lämpimästi Aloe Vera -mehun päivittäistä nauttimista! Aloe Vera tukee kehosi happo-emästasapainoa ja suoliston hyvää kuntoa.

 

terkuin, Erja Laapas

 

puh. 044 313 2066

www.osteofysiolaapas.fi

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.