Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Emilia Ristola ja toimin Business Ownerina ja tiiminvetäjänä Foreverissä. Minulle tämä työ on antanut vapauden elää sellaista elämää kuin haluan ja mahdollisuuden totetuttaa unelmiani. Sivuiltani voit tilata laadukkaita aloe vera -tuotteita, ottaa minuun yhteyttä jos haluat tutustua tuotteisiin tai lukea lisätietoa lisätulojen hankinta- ja työskentelymahdollisuudesta!

Forever valmistaa tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Pääainesosa lähes kaikissa tuotteissa on tuorepuristettu aloe vera.

Haluaisitko tutustua tuotteisiimme?

  • Pyydä itsellesi esittely ja kutsu kavereita mukaan, saat lahjaksi valitsemasi tuotteen (arvo noin 30€). 
  • Pyydä minulta TUOTEKASSI - valintasi mukaiset tuotteet muutaman päivän ilmaiseen kokeiluun. 

❤️


Kuinka tilata tuotteita?

Voit tilata tuotteita soittamalla, lähettämällä viestiä tai sähköpostilla, mutta voit myös käyttää verkkokauppaani. Kohdassa "Kirjaudu sisään" voit luoda oman tunnuksesi, jonka avulla pääset verkkokauppaan, joka on aina avoinna.Tuotteet toimitan sopimuksen mukaan joko kotiovelle tai postitse ilman kuluja.

Etsitkö lisätulomahdollisuuksia tai uutta työtä?

Lukaise minun tarinani kohdasta Minusta ja Työskentele kanssani. Tämä voi olla työkalu, jolla sinäkin saavutat elämän, josta unelmoit. 

 

Terkuin,

Emilia Ristola

0400740566

emilia_ristola@hotmail.com

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.