Forever Aloe Vera Gel™ Tri-Pak

Aloe vera -juoma, joka sisältää C-vitamiinia – hyvinvointia sisältä ulospäin Kolme litraa hienointa luonnollista Aloe vera -juomaamme pakattuna hienoon ulkopakkaukseen.
Read more

Aloe Heat Lotion

Rentouttavaa hierontaa väsyneelle vartalolle Miellyttävän rentouttava hierontavoide sisältää Aloe veraa, metyylisalisylaattia, mentolia ja eukalyptusöljyä, jotka tekevät ihosta lisäksi pehmeän ja sileän.
Read more

Ota yhteyttä minuun

Eija Kaarina Humalajoki
Independent Forever Business Owner

Rantatie 14 as 1
35600 HALLI
Suomi

Haluatko että otan sinuun yhteyttä?

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja/tai s-postiosoitteesi, niin tulen ottamaan yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä minuun

Olen Eija Humalajoki ja syntynyt Oulussa. Nykyisin asun Kuorevedellä Eväjärven rannalla. Järven läheisyys on ihana kaikkina vuodenaikoina. Järvi ja sen rauhallinen ympäristö ovat inspiroineet minua yrittäjäksi taloushallinnonalalle. Yrittäjyys ja kotona työskentely on osoittautunut mukavaksi ja joustavaksi tavaksi toimia.

Foreverin Aloe vera tuotteisiin tutustuin yli kymmenen vuotta sitten, jolloin aloin tilaamaan tuotteita itse suoraan yritykseltä. Vuosien aikana olen löytänyt paljon ihania tuotteita ja suositellut niitä myös lähipiirille. Tuotetestaus- ja hemmottelutapahtumia on ollut mukava suunnitella ja toteuttaa. Olen tavannut sekä koulutuksissa että tuotetestaus- ja hemmottelutapahtumissa paljon ihmisiä, joistakin on tullut hyviä ystäviä.

Laadukkaiden tuotteiden ja hyvinvoivien ihmisten parissa on ilo työskennellä. Nyt ajankäytön salliessa toiminta on kasvamassa ja etsin kolmenlaisia ihmisiä:

  • Asiakkaita, jotka arvostavat laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita
  • Henkilöitä, jotka haluavat tilata tuotteita suoraan yritykseltä
  • Henkilöitä, jotka haluavat tästä itselleen työn tai lisäansioita.

Kaikissa rooleissa on tiedossa hyviä etuja. Missä roolissa sinä näet itsesi? Jätäthän minulle yhteystietosi, niin voin ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä puh. 040 3522 791 tai eijah333@gmail.com