Moikka Moi! 

 

Olen Eevian, nuori pankkineuvoja-nainen Helsingistä. Asustelen Pohjois-Haagassa ja työskentelen Vallilassa.

Sydäntäni on lähellä eläinten hyvinvointi, sekä eettiset ja ekologiset valinnat niin ruuassa, vaatetuksessa, kuin kauneus- ja terveystuotteissakin. Siksi Foreverin tuotteet ovatkin löytäneet tiensä kaappiini ja haluan että muutkin löytävät näitä! Kun käyttää Foreveria, voi olla varma että yksikään eläin tai ihminen tai luonto ei ole joutunut kärsimään tuotteen valmistuksesta. Minulle tämä on tärkeä juttu.

Verkkokuvaston näet täältä:

https://portal.foreverliving.fi/PDF/the_products_produktkatalog/2018_2019_prodbroschyr_fi.pdf

 

Blogistani voi lueskella reseptivinkkejä ja ajatuksia hyvinvointi- ja kauneusyrittäjyydestä. Blogin sisältöön saa antaa toiveita ja mielelläni jaan myös muiden kokemuksia / ideoita yms. blogissani. Jos tulee mieleen kehitysehdotuksia tai kysymyksiä, niin laitteleppas ihmeessä viestiä! Yhteystietoni löytyvät Minusta- välilehdeltä. Ollaan yhteyksissä. 

 

Ihanaa päivää juuri sinulle!

 

Terkuin,

Eevian

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.