Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 

 

Terveydellinen vai taloudellinen hyvinvointi? Ota mielummin molemmat!

Täällä pääset tutustumaan laadukkaisiin aloe vera -tuotteisiin ja mahdollisuuteen ansaita lisätuloja. Olen Kankarjärven Anu Maskusta ja täällä auttamassa Sinua voimaan paremmin niin terveydellisesti kuin taloudellisesti. 

Tuotteemme sopivat niin meille ihmisille kuin eläinystävillemmekin. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on 90 päivän tyytyväisyystakuu. Eli voit rauhassa kokeilla, ainoa riskisi on voida paremmin. Mikäli haluat pitää tuote-esittelyn kotona tai työpaikallasi, ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän porukalle sopiva teema.

Oletko tyytyväinen elämääsi ja siihen missä olet nyt?
Oletko onnellinen joka päivä?

Mikäli et, niin muutosta kaipaavalle Forever tarjoaa upean mahdollisuuden! Vaikkei raha tuo onnea, se kummasti helpottaa ja mahdollistaa erilaisia asioita Sinunkin elämässäsi. Oletko miettinyt, mikä summa lisää kuukaudessa helpottaisi sinun arkeasi? 300€, 800€, 1500€, 2500€...?

TAI HALUATKO

  • matkustaa enemmän?
  • kustantaa oman tai lapsen kalliin harrastuksen kuukausimaksut?
  • tienata sen verran ekstraa, että on mahdollista tehdä omaa työtä osa-aikaisesti ja nauttia lisääntyneestä vapaa-ajasta?
  • hypätä pois oravanpyörästä ja päättää itse omista aikatauluistasi?

Itse olen toteuttanut viimeisen vaihtoehdon ja nyt intohimoni on auttaa muita tekemään sama! <3

Aurinkoisin hyvän olon terveisin,
Anu Kankarjärvi

Puh: 040 838 4477
Sähköposti: anu(a)aurinkoinenolo.fi.

"If you can dream it, you can do it!"

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.