Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 
 

Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Aloe Anu - Forever - Aloe Vera - Argi - Liiketoiminta

Anu & Pasi Kankarjärvi

Independent Forever Business Owner

Ota yhteyttä meihin

Anu & Pasi Kankarjärvi
Independent Forever Business Owner

Yritys: TMI ANU KANKARJÄRVIMatkapuh.: 0408384477 Närhitie
21250 MASKU
Suomi

Haluatko että otamme sinuun yhteyttä?

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja/tai s-postiosoitteesi, niin tulemme ottamaan yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä minuun

Perheemme (minä, mieheni Pasi sekä pojat Casper ja Rasmus) on käyttänyt aloe vera -juomaa ja muita Forever-tuotteita jo pitkään. Itse olen huomannut vatsani toimivan paremmin ja voiteiden tekevän ihmeitä iholle! ARGI+ taas antaa sellaista virtaa arkeen ja liikuntaan, että oksat pois! :)

Kun esikoisemme oli pieni, en pystynyt olemaan kotona niin pitkään kuin olisin halunnut. Olin vastavalmistunut raskauden viime metreillä ja vaikka olisin halunnut olla kotona Casperin kanssa, hain töitä taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Rasmuksen ollessa kaksivuotias aloitin samaan aikaan työskentelemään yksityisenä perhepäivähoitajana sekä Foreverissä.

Aloitin hitaasti opetellen samalla lisää. Mitä enemmän käytin tuotteita itse, sitä enemmän niihin ihastuin ja sain asiakkaitakin. Rauhallisesta alusta huolimatta, asetin tavoitteeksi sen, että Forever on päätyöni viimeistään silloin, kun Rasmus menee esikouluun. Välillä tein enemmän ja välillä vähemmän, mutta päätavoitteen pidin koko ajan mielessäni. Sain myös ihania tiimiläisiä ja työnteosta tuli entistä hauskempaa! :)

Edeltävänä huhtikuuna, ennen kuin Rasmus aloitti elokuussa eskarin, olin taloudellisesti siinä tilanteessa, että pystyin lopettamaan työni perhepäivähoitajana. Nyt työskentelen tiimini kanssa ja autan heitä saavuttamaan saman! :) Nautin siitä, kun pystyn suunnittelemaan itse, miten aikani käytän.

Jos siis Sinäkin haluat vapauden päättää itse omasta ajastasi, ota yhteyttä sähköpostilla anu(a)aurinkoinenolo.fi tai puhelimitse: 040 838 477. Mielellään autamme Sinuakin saavuttamaan valinnanvapauden!

"Do more of what makes you happy!"