Tervetuloa mukaan tsemppi-ryhmään Forever F.I.T!

Teen töitä Foreverin jälleenmyyjänä (Forever business owner) yrityksessäni Hius ja ehostus Ateljee SAKAPO. Olen uusi valmentajasi, mikäli haluat saavuttaa paremman voinnin ja ulkonäön vain 69 päivässä!

Aloe Vera Gel-mehusta kaikki alkoi

Olen aina ollut liikunnallinen ja kiinnostukseni terveellisempään elämäntapaan sai uutta potkua, kun tutustuin vuonna 2009 Helsingin käsityömessuilla Foreverin Aloe vera gel- mehuun ja kuulin aloe veran hyvistä vaikutuksista kehoomme. Itselläni on voimistelutausta ja olen toiminut mm. joukkuevoimistelun sekä satujumpan ohjaajana. Kahden pienen lapsen äitinä liikuntaharrastukset ovat jääneet minullakin vähemmälle. Forever F.I.T antoi minulle taas uutta intoa liikkua enemmän ja muutti ruokailutapojani. Syksyllä aloitin pitämään jv-painotteista jumppaa tytöille ja jaksan touhuta omienkin lasten kanssa paremmin.

Mitkä ovat sinun tavoitteesi?

Jokainen saa asettaa omat tavoitteensa, jotka saavutamme yhdessä. Itse olen jo aloittanut F.I.T -ohjelmani ja nyt voin auttaa myös sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti terveellisempää elämäntapaa.

Forever F.I.T

Forever F.I.T on älykäs ohjelma, joka sisältää treenin, ravintolisät ja ravintoneuvot, jotka kolmella yksinkertaisella askeleella auttavat sinua voimaan paremmin ja näyttämään paremmalta.

Oletko valmiina aloittamaan muutoksesi?

Annan mielelläni lisätietoa Forever F.I.T ohjelmasta

Saila Pohjavaara p. 040 964 6633

 

 

 

Voit etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi alla olevasta luettelosta:

 

Laihia / Vaasa:

Saila Pohjavaara

p. 040 964 6633

ateljee.sakapo@gmail.com

www.myaloevera.fi/aloetuotteet

 

Jalasjärvi:

Leena Pohjavaara

p. 050 464 8223

leena.pohjavaara@gmail.com

www.myaloevera.fi/leenajaveikko

 

Tarja Ojaniemi

p. 050 432 7822

ojaniemi.tarja@netikka.fi

 

Mari Pohjavaara

p. 040 9645 722

mari.pohjavaara@gmail.com

 

Heli Panula                                           

p. 040 911 0355

heli_panula@hotmail.com

www.myaloevera.fi/jalasjarvi

 

Eura:

Kristiina Leppäkoski

Kauneushoitola Misteli

Kauppatie 4, 27500 Kauttua

p. 040 183 8921

kristiina85@gmail.com

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.