Tervetuloa sivuillemme!

Täällä voit tutustua laadukkaisiin Foreverin tuotteisiin ja työmahdollisuuteen.

Kaikilla tuotteillamme on 90 päivän tyytyväisyystakuu - eli saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen niitä kokeiltuasi. Turvallista, eikö totta? 

Verkkokaupassamme voit asioida silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii - siellä näet tuotteiden hinnat ja voit halutessasi tehdä tuotetilauksen. Luo omat tunnuksesi kohdasta "Kirjaudu sisään" ja sieltä valinta "Luo tili". Meiltä löytyy tuotteita heti varastosta tai noin viikon toimitusajalla. Ko paketit löytyvät Shopissamme kohdasta Pakettiratkaisut. Voit tehdä tilauksen myös soittamalla (myös txt) tai sähköpostilla.

Ja mikäli haluat tutustua tuotteisiin konkreettisesti ennen ostopäätöstä, se onnistuu: pyydä koolle muutama ystävä, työkaveri, tuttavasi ja pidetään teille Forever-hyvinvointi-ilta, aika, teema ja paikka sopimuksen mukaan. Tai voimme lainata Sinulle suosituimpia tuotteitamme sisältävän tuotekassin, jotta pääset rauhassa tutustumaan tuotteisiin.

Kiinnostaako Sinua kuulla, mitä muuta kuin ihania tuotteita voi Forever Sinulle tarjota? Jos, niin klikkaa kohtaa "Työskentele kanssamme". 

Kerromme mielellämme lisää siitä, mikä Sinua kiinnostaa, yhteydenottosi ei luonnollisesti sidoa sinua mihinkään.

Anu p. +358400 796 251 ja Pentti p. +35850 344 6699

harju.aloe(at)gmail.com

Thank You for visiting our webpage! If you want to know more about Forever and  the products or the business, don´t hesitate to contact us by phone, facebook or email. Thank You!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.