Aloe-hetkinen ystäville

2017-06-21
Forever Products
1443571704759Personal-Care_Edited.jpg

Kesähän on mitä parhainta aikaa koota ystävät koolle ja pitää yhdessä vaikka rentouttava virkistyshetki aloe vera tuotteiden parissa. Itsekin tutustuin näihin tuotteisiin yhdessä työkavereiden kanssa puolitutun fysioterapeutin luona pidetyssä esittelyssä. Oli kiva, kun saimme tutustua tuotteisiin niitä siinä samalla itse testaten ilman mitään ostopakkoja.

Yhtään en tiedä, montako esittelyä olen tässä yli 11-vuotisen Forever-urani aikana pitänyt - siis toooosi monta - mutta yhä edelleen aina niissä itsekin ihan virkistyn, kun saan sellaisen mennä pitämään milloin minnekin - aluksi esittelyssä voi joskus olla hieman jähmeä tunnelma, mutta kun kuulijoille selviää, että ei ole ostopakkoja eikä tyylini ole tuputtava, niin yleensä porukka siitä rentoutuu ja viimeistäänkin sitten, kun jokainen saa tehdä tuotteilla itselleen jonkin etukäteen sovitun hoidon käsille, jaloille tai kasvoille. Ja esittelyn lopuksi sitten jokainen itse päättää, onko kiinnostunut tilaamaan tuotteita vaiko ei.

Miltä kuulostaa, olisiko ideaa toteuttaa tällainen hetki myös sinulle ja ystävillesi? Jos, niin ole yhteydessä minuun.

Ja kyllä Penttiäkin saa kysyä esittelyitä pitämään, monesti on niin - olen yhteisen uramme aikana sen monesti huomannut - että viesti menee paremmin perille, kun se tulee miehen suusta :).

Terkuin Anu
 

 Lue lisää blogistani

2017-06-21
Inspiration

www.anullablog.wordpress.com

IMG_9782.jpg

Alkuvuodesta aloitin oman blogini osoitteessa https://anullablog.wordpress.com - siellä kirjoitan mm. terveyteen ja hyvinvointiin ym. sydäntäni lähellä olevista jutuista. Käyhän tutustumassa!

Kaikki palautteet ja kommentit takaisin päin on tervetulleita <3!

Kiittäen Anu.​​​

Distributor
Name
Mav open MAV