Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Tervetuloa aloe veran maailmaan!

 

Olen Jenni Alasuutari, henkilökohtainen Forever-tuotteiden jälleenmyyjäsi.

 

Näiltä sivuilta löydät tietoa edustamistani Forever-merkkisistä tuotteista. Tuotteiden pääainesosa on 100-prosenttinen luonnonmukaisesti viljelty aloe vera geeli.

 

Terveysvaikutteisesta aloe vera -kasvista on moneksi: aloe veraa voi syödä, juoda sekä käyttää ihonhoidossa. Aloe vera sopii kaikille, myös eläimille.

 

Varmistu vatsasi ja suolistosi, ihosi ja limakalvojesi hyvinvoinnista: ota tavaksi juoda aloe vera -geeliä joka aamu. Foreverin asiakastyytyväisyystakuun ansiosta geeliämme kokeilevien ainoana vaarana on voida paremmin, joka päivä.

 

Jos haluat tilata tuotteita, järjestää kotonasi tai työpaikallasi aloe vera -kutsut tai ryhtyä Forever-tuotteiden jälleenmyyjäksi, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun.

 

Tavoitat minut puhelimitse numerosta 0401589093 tai sähköpostitse osoitteesta eforjenni@gmail.com

 

 

 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera