Miksi Aloe, miksi Forever?

2018-01-31
My Forever Journey
IMG_0803.JPG

Aamut alkavat Aloe-juomahuikalla. Hammastahna, deodorantti, ihonhoitotuotteet, kattava valikoima ravintolisiä… Päivästä riippuen Foreverin tuotteita käytetään todella monta.

Ai miksikö? Siksi, että itsestä ja omasta jaksamisesta kannattaa pitää hyvää huolta laadukkailla tuotteilla. Hyvinvoinnin ja terveyden perusta luodaan mahdollisimman puhtaalla ravinnolla ja riittävällä liikunnalla, vitamiinilisät ja ihonhoitotuotteet ovat hyvänä apuna.

Foreverin toiminnan ytimessä on Aloe vera. Tätä kasvia on käytetty tuhansia vuosia sen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Sitä käyttivät muun muassa historian merkkihenkilöt, kuten Hippokrates ja Egyptin kaunis kuningatar Kleopatra.

Aloe-suvun kasveista puhutaan Raamatussa useassa kohdassa, joten suomen kielessä Aloe on esiintynyt jo Agricolan ajoista alkaen. Psalmien kirjassa Aloe mainitaan tuoksuvana ylellisyystuotteena.

Nykyään kasvia käyttävät ja arvostavat ihmiset kaikkialla maailmassa. Forever Aloe Vera Gel™ sopii kaikille, jotka haluavat tuoda uuden tavan arkeensa. Olet ehkä jo kokeillut Aloe veraa sisältäviä ihonhoitotuotteita ja nyt sinua ehkä kiinnostaa Aloe veran käyttö myös ravintolisänä. Olet hyvässä seurassa. Erittäin suosittua päätuotettamme Aloe Vera Gel -juomaa juovat miljoonat tyytyväiset asiakkaat joka päivä.

Miksi Foreverin Aloe?

Aloe vera -geelimme on tinkimättömän laatutyön tulosta. Työ alkaa, kun lehdet on leikattu kasvista. Seuraavaksi ne puhdistetaan huolellisesti: lehtiä huuhdotaan useita kertoja kylmässä vedessä ja ne puhdistetaan myös suurpainepesurilla. Sitten lehdistä poistetaan mahdolliset roskat, ja niiden virheettömyys tarkistetaan.

Aloe vera -geelimme sisältää vain lehden sisällä olevaa osaa, joka on hyvin suojassa ulkoisilta vaikutuksilta. Puhdas geeli kerätään ja kuoren jäämät poistetaan käsin. Sen jälkeen geeli käsitellään patentoidussa, hapettumiselta suojaavassa stabilointiprosessissa. Lehtien ja kuorien jäänteet kompostoidaan, jolloin niistä tulee jälleen osa luonnon kiertokulkua.

Huolehtiaksemme siitä, että tuotteemme ovat turvallisia, geeli tutkitaan laboratoriokokeilla ja analysoidaan, ennen kuin sitä voidaan käyttää juomien ja muiden tuotteiden ainesosana.

Hedelmällisiltä viljelmiltä

Forever on myynyt omaa Aloe veraansa vuodesta 1978 lähtien. Meillä on The International Aloe Science Councilin (IASC) sertifiointi korkeasta laadusta, olemme maailman suurin Aloe veran viljelijä ja meillä on omia viljelmiä, joilla suojelemme 50 miljoonaa Aloe vera-taimeamme.

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi panostamme tuotteiden perustaan ja viljelemme Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman. Forever omistaa käyttämänsä viljelmät itse, jotta se voisi valvoa koko tuotantoprosessia aina viljelystä valmiiseen tuotteeseen asti.

Viljelemme Aloe veraa huolellisesti vuoroviljelyperiaatteella, jotta emme köyhdyttäisi maaperää ja vapaana kulkevat vuohet vastaavat luonnollisesta rikkaruohojen torjunnasta ja lannoituksesta.

Auringon kypsyttämistä sadoista

Kun Aloe vera on täydellisen kypsä, se poimitaan käsin. Käytämme ainoastaan hienointa sisägeeliä, joka stabiloidaan ainutlaatuisella ja patentoidulla prosessillamme. Tämän jälkeen sisägeelistä valmistetaan hyvänmakuista Forever Aloe Vera Gel™ -juomaa tai sitä käytetään ainesosana muissa tuotteissamme.

Käyttökohteesta riippumatta Aloe vera käy läpi lukuisia tarkkoja kokeita matkan varrella, jotta voimme taata, että tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita. Aloe veramme on lisäksi International Aloe Science Councilin sertifioimaa, mikä on osoitus sen ensiluokkaisesta laadusta.

Foreverillä seurataan jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavat aina hyväksytyt ja turvalliset rajat voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti.

Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Esimerkiksi mehumme valmistetaan todella tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti Aloe veran lehtien sisäosasta eikä koko lehdestä.

Kokeile riskittä - asiakastyytyväisyystakuu kolme kuukautta!

Foreverin tuotteiden ostaminen on täysin turvallista, koska kaikilla tuotteillamme on asiakastyytyväisyystakuu. Jos olet tyytymätön tuotteeseesi, voit palauttaa tuotteen takaisin – käyttämättömänä tai kokonaan/osittain käytettynä – kuitin kanssa 90 päivän sisällä. Rahat maksetaan takaisin kyselemättä.

Mistä muualta saat tällaisen takuun?

 Tykkäätkö Tuntemattomasta?

2017-11-13
Inspiration

Oletko käynyt katsomassa Aku Louhimiehen Tuntemattoman? Mitä pidit? Kenelle kerroit?

sp_selfie_linna.png

Niinpä. Kun katsot elokuvan josta pidät - tai et todellakaan pidä - todennäköisesti kerrot kokemuksestasi ystävälle, perheenjäsenelle, tuttavalle. Samoin, kun olet löytänyt tosi kivat kengät, housut, puseron.

Miten se liittyy ansaitsemiseen?

Kun ehdottaa jollekin, että hän voisi aloittaa Foreverin tuotteiden edustajana, kuule hyvin usein vastauksen: ei minusta ole myyjäksi, ei se ole minun juttu! Emme kuitenkaan hae tiimiimme myyntimiehiä tai -naisia, vaan ihmisiä, jotka tuotteita itse käytettyään ovat valmiita SUOSITTELEMAAN niitä muillekin. Ihan niin kuin elokuvaa, kenkiä, housuja...

Huipputuotteista innostutaan

Foreverin tuotteet ovat tarkan tuotekehityksen tuloksena maailman huippua ja Forever on maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Tuotteet on hyväksytty markkinoille yli 160 maassa ja ne ovat turvallisia käyttää.Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat oppineet tuntemaan puhtaan, vuoroviljelyllä ilman keinolannoitteita ja kasvinsuojeluaineita tuotetun Aloe veran hyödyt ja edut. Näitä tuotteita on helppo ylpeydellä suositella!

Kokeile ilman riskiä

Tuotteiden laadusta kertoo sekin, että annamme peräti 90 päivän tyytyväisyystakuun - ilman selityksiä. Ajattele: voit käyttää juomaa, voidetta, ravintolisää pullollisen, tuubillisen, purkillisen ja PALAUTTAA VAJAAN TAI TYHJÄN pakkauksen ostokuitin kanssa ja saat rahasi takaisin, 90 päivän sisällä! Mistä kaupasta saat vastaavan takuun?

Riskittä myös bisnekseen

Pääset myös starttaamaan oman bisneksen riskittömästi. Annamme ohjauksen ja tuen, tämä on tiimityötä, itsenäisesti toimien. Ota yhteyttä, kerromme lisää!Haaveissa yrittäjyys?

2017-08-23
My Forever Journey Inspiration

Haaveiletko yrittäjän urasta? Onko ammatin vaihto käynyt mielessä?

IMG_9728.JPG

 

 

Ensi maaliskuun lopussa tulee 20 vuotta täyteen yhtämittaista yrittäjätaivalta. Jo sitä ennen oli pienempi kokeiluaika.

Kun perustimme silloisen puolisoni kanssa yrityksen 1998, tarvitsimme alkupääomaa laitehankintoihin. Lainasimme rahaa Finnveralta ja avasimme pankkiin luotollisen tilin. Aika monet yritystoiminnan aloittavat joutuvat ottamaan lainaa alkuinvestointeihin. 

Oletko ajatellut, millainen investointitarve itselläsi on, jotta saat haaveilemasi yrityksen pystyyn?

 

Kun aloitin aputoiminimellä Forever Business Ownerina vajaat neljä vuotta sitten, investoin muistaakseni satakunta euroa! Sponsorini pitämässä ensimmäisessä tuoteillassa tuli sen verran tilauksia, että enempää ei tarvittu aloituspaketin ostamiseksi.

Miltä kuulostaa, että voit aloittaa liiketoiminnan noin 500 eurolla tai vähemmällä? Pääset heti kiinni kansainväliseen, alansa markkinajohtajan liiketoimintaan. Saat organisaation tuen, koulutuksen työskentelyyn kädestä pitäen samalla kun voit jo ansaita, kannustavan ilmapiirin sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisesti kehittävään koulutukseen todella pienillä kustannuksilla.

Olkoon tavoitteesi 50-500 lisätulot/kk, 5000 euron kuukausiansiot - tai vaikka 20 000 euron bisnestulot kuukausittain, tällä alalla voit todella saavuttaa ne pitkäjänteisellä työllä ja minimipanostuksella rahallisesti. 

Uskomatontako? Ei, sen ovat monet tuntemani tavalliset suomalaiset osoittaneet.

Milloin kannattaa aloittaa? Nyt, heti! Mitä pikemmin aloitat, sitä nopeammin pääset nauttimaan työsi hedelmistä. 😀Ketä haluat auttaa työlläsi?

2017-06-27
Inspiration

Lähdetkö maanantaisin innolla työhösi? Koetko työssäsi arvostusta ja kannustusta? Nautitko työstäsi? Oletko ansioihisi tyytyväinen?

IMG_8908.JPG

Nykyinen yhteistyökumppanimme Forever Living Products tarjoaa mahdollisuuden auttaa ihmisiä voimaan paremmin laadukkaiden ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden avulla. Forever tarjoaa myös mahdollisuuden menestyä oman työnsä avulla. Saa tehdä työtä, jolla on todella merkitystä ja voi rakentaa oman, menestyvän liiketoiminnan, jonka myöhemmin voi jättää perintönä myös jälkipolville.

Kannustusta ja tiimityötä

Foreverin tuotteiden jakelutapa on verkostomarkkinointi. Se sopii hyvin monelle erilaisista koulutustaustoista ja elämäntilanteista tuleville. Onhan kysymys siitä, että suosittelemme itse hyväksi havaitsemiamme tuotteita ystäville, tuttaville ja muille ihmisille.

Verkostomarkkinointi perustuu tiimityöskentelyyn. Näin saadaan ajankäyttö sekä liikevaihto moninkertaistumaan. Jos yksi henkilö työskentelee kaksi tuntia päivässä, se on vain kaksi tuntia. Mutta kun viiden henkilön muodostama tiimi tekee samat kaksi tuntia kukin, se tekee jo 10 tuntia yhteensä!

Tiimin vetäjälle maksetaan aina lisäbonusta liikevaihdon kasvattamisesta. Niinpä hänen tulonsa kasvavat tiimin kasvaessa. Oikeudenmukaisen palkkiojärjestelmän mukaan tiimin vetäjän on myös työskenneltävä saadakseen bonuksensa. Foreverissä myöhemmin aloittanut voikin ohittaa aikaisemmin mukaan lähteneen. Nyt on siis juuri oikea hetki aloittaa!

Henkilökohtainen kehitys

Oman itsensä kehittäminen kuuluu olennaisena osana tähän työhön. Koulutustilaisuuksissa opimme paljon paitsi tuotteista, myös itsestämme ja toisista ihmisistä. Itsetuntemus ja ihmistuntemus kasvaa.

Ilmapiiri Forever-perheessä on kannustava ja kansainvälinen. Forever toimii noin 160 maassa eri puolilla maailmaa. Palkintomatkoilla tapaa ihmisiä eri maanosista ja kansallisuuksista.

Osa lähtee mukaan lisätulojen vuoksi, osa näkee heti sen menestymisen mahdollisuuden, jonka Foreverin kanssa voi saavuttaa. Huipputuotteet ovat johdattaneet monet mukaan.

Tervetuloa!

Meillä on aina paikka auki positiiviselle ja henkilölle, joka on avoin uusille asioille. Taustalla ei väliä, me autamme alkuun ja olemme tukena yhteisellä matkalla. Sinä itse asetat tavoitteesi, me autamme saavuttamaan ne. 

Distributor
Name
Mav open MAV