Tutustu tuotteisiin ja kysy niistä rohkeasti!

Autan Sinua tuotevalinnoissa ja toimitan tuotteita mielelläni. - Joko tiedät oman suosikkituotteesi?
 

Jos päätät hankkia tuotteesi minulta, toimitan ne pääkaupunkiseudulla kotiovellesi tai työpaikallesi ilman erillistä korvausta, maksat siis vain tuotteista.
Postitan tuotteet edullisesti myös muualle Suomeen, ota yhteyttä!

----------------------------------------------------------------

Ajankohtaiset tuotteet ympärivuotiseen hyvinvointiin:

Forever ARGI+ L-arginiinituote

Forever on kehittänyt innovatiivisen ”ARGI+”-ravintolisä-tuotteen. ARGI+:n L-arginiini saadaan maissista biologisen prosessin kautta.

Yhdessä pakkauksessa on jauhetta 30 kerta-annosta, joten se kestää yhden henkilön käytössä kuukauden. L-arginiinia otetaan kerran päivässä 10 gramman kerta-annos. Annoksessa on arginiinia 5 grammaa. Jauhe sekoitetaan n. 2,5 dl vettä ja sekoitetaan kunnes väri on tasaisen vaaleanpunaista jolloin sen voi juoda.

Vaikka elimistö kykeneekin itse valmistamaan L-arginiinia, niin nykyään ihmisillä on sitä elimistössään yleisesti liian vähän. L-arginiinia on vähäisiä määriä sellaisissa ravintoaineissa kuten sienistä, sipulista, pähkinöistä, manteleista ja riisistä.

Erilaiset elämäntilanteet kuten fyysinen työ, stressi, urheilu ja sairaudet käyttävät ja kuluttavat elimistön luontaisia arginiinivaroja.

Joissakin rasittavissa urheilulajeissa käytetään arginiini-lisäravinnetta lisäämään urheilijan suorituskykyä sekä nopeuttamaan elimistön palautumista rasituksesta.

Miksi et kokeilisi tuotetta "ARGI+"

Anna sen lisätä työssä jaksamistasi !

----------------------------------------------------------------

piio.kuusinen@gmail.com
P. 0400 - 756 286
P. 040 - 565 565 3

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.

Uusia mahdollisuuksia

Me valitsimme työmme sydämellä – ja muutimme samalla elämämme. Täällä voit katsoa videon siitä, millaista on työskennellä Foreverin parissa.

Tuotteemme

Kyllä tunnustamme. Olemme äärimmäisen ylpeitä tuotteistamme. Haluatko tietää miksi? Katso video täällä.

Aloe Vera