Etsin uusia Forever Business Ownereita

Foreverin parissa työskentely on muuttanut elämäni. Nyt haluan auttaa muita, jotka toivovat muutosta.

Lue lisää.
 
 

Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Forever Aloe Berry Nectar™

Aloe vera -juoma, joka sisältää C-vitamiinia ja maistuu karpalolle ja omenalle Herkullinen versio myyntisuosikistamme Aloe vera -juomasta.
Read more

Ota yhteyttä minuun

Karin Adigüzel
Independent Forever Business Owner

Yritys: KADIMET OYMatkapuh.: +358400780628 Merentaantie 14
20900 Turku
Suomi

Haluatko että otan sinuun yhteyttä?

Täytä nimesi, puhelinnumerosi ja/tai s-postiosoitteesi, niin tulen ottamaan yhteyttä sinuun.

Ota yhteyttä minuun

Tutustuin Foreverin tuotteisiin maaliskuussa 2002 ja mitä nuo tuotteet ovatkaan saaneet aikaan kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissani. Tänään voin huomattavasti paremmin kuin aikaa ennen Aloe Veraa. Tunnen olevani jopa nuorempi, vaikka pitäisikin olla toisin päin.

Terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä meille jokaiselle. Terveyttä ei voi korvata rahalla, sitä voi kohentaa ja ylläpitää vain huolehtimalla itsestään tasapainoisilla elämäntavoilla; hyvä ja monipuolinen ravinto, riittävä liikunta, tarpeellinen määrä unta ja mittaamaton määrä positiivisuutta. Oman hyvinvointini kautta innostuin yhä enemmän tuotteista ja bisnesmahdollisuudesta. Työskentelenkin nyt täysillä Forever-yrityksessä kertomalla myös muille mahtavasta Forever-mahdollisuudesta.

Forever on antanut loistavan tavan elää positiivisessa työyhteisössä ihanien yhteistyökumppanien ympäröimänä, mahdollisuuden tehdä työtä niiden henkilöiden kanssa, joilla on samanlaiset elämänarvot, halu auttaa muita voimaan paremmin, luonto ja ympäristö, ekologisuus ja eettisyys.

Forever on minulle unelmatyö. Kokeile, onko se sitä sinullekin! 

Karin 

puh. 0400 780628