Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Hei ja tervetuloa! Hauskaa, että piipahdit sivuilleni :D 

Nimeni on Jenni Niiranen ja olen äitiysfysioterapeutiksi erikoistunut fysioterapeutti Rovaniemeltä ja lisäksi olen Forever Business Owner.

Täältä sivuiltani voit lukea yritykseni fysioterapia- ja hierontapalveluiden kuvailut sekä kuulla Forever tarinani yläpalkista kohdasta "minusta". Lisäksi voit ostaa täältä nettikaupastani ihania Foreverin tuotteita silloin kun sinulle sopii ja saat myös henkilökohtaista palvelua! 
 
Nettikaupan valikoimasta löydät korkealaatuisia ravintolisiä moniin tarkoituksiin urheilusta painonpudotukseen, ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille sekä paljon muita kauneuden- ja komeudenhoidon tuotteita. Tuotteet perustuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan ja niillä kaikilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu! 
 
Autan sinua mielelläni löytämään oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi ja olet tervetullut ottamaan minuun yhteyttä, jos haluat kuulla lisää fysioterapia- ja hierontapalveluistani sekä mahdollisuudesta aloittaa oma liiketoiminta ja työskennellä yhdessä kanssani aina trendikkäällä hyvinvointialalla! Tulen mielelläni myös kotiinne pitämään tuote-esittelyitä sekä hemmottelu- ja hyvinvointi-iltoja.
 
Sisäinen hyvinvointi näkyy myös ulospäin! 
 
Ollaanpa kuulolla! <3

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.