Lisää Foreveristä

Lue lisää yrityksestä, jonka parissa olen päättänyt työskennellä.

 

 

Tervetuloa!
 
Nimeni on Juha-Pekka Huhtala ja olen Forever Business Owner. Täältä sivuiltani voit ostaa tuotteita, lukea mahdollisuudesta aloittaa oma liiketoiminta trendikkäällä alalla.
 
                       Ota minuun yhteyttä, kun haluat tuote-esittelyn =)
                                                  Puh: 044 280 5480
 
Tunnetuin tuotteista, jonka voit ostaa minulta on Aloe Vera Gel – Aloe Vera -juoma, jota on kolmena eri makuna. Valikoimasta löytyy monia muita ravintolisiä sekä ihana infinite sarja =) Tuotteet perustuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan ja perusajatus on yksinkertainen: osoita kehollesi huolenpitoa, sisäpuolelle ja ulkopuolelle!
 
Ostaessasi tuotteita minulta, saat korkealaatuisten tuotteiden lisäksi 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun sekä henkilökohtaista palvelua!
 
Täältä nettikaupastani voit yksinkertaisesti ostaa Forever-tuotteesi silloin kun sinulle sopii.
 
Tervetuloa ottamaan yhteyttä!
 

Tutustu Foreveriin

Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailmaan suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Itsenäiset jälleenmyyjät myyvät Foreverin tuotteita, ja koska he ovat itsenäisiä yrittäjiä, he päättävät omasta ajastaan ja siten omista tuloistaan. Foreverin parissa työskentely antaa mahdollisuuden kehittymiseen, jännittäviä haasteita ja uramahdollisuuksia.